برداشت انبه نارس از سطح باغات استان سیستان و بلوچستان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ۶۰ درصد از انبه استان به صورت نارس برداشت میشود و برای تهیه و تولید ترشی وارد کارگاههای خانگی میشود.
سید محمدرضا سیدحسینی افزود: برداشت انبه از سطح باغات میوههای گرمسیری استان از اواخر اردیبهشت آغاز و تا پایان تیر ادامه دارد.
وی افزود: ۱۵۰۰ هکتار از باغات استان به کشت انبه اختصاص دارد و پیش بینی میشود تا پایان فصل برداشت ۱۷ هزار تن انبه از باغات استان برداشت و روانه مصرف شود
سید حسینی شهرستانهای زرآباد، دشتیاری، سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار را از عمده مناطق کشت انبه در این استان ذکر کرد و گفت: ۶۰ درصد از انبه استان و غالبا ارقام محلی به صورت نارس برداشت میشود و برای تهیه و تولید ترشی وارد کارگاههای خانگی میشود و ۴۰ درصد باقی مانده نیز شامل ارقام وارداتی و تجاری مثل سندری، چوسا، لنگرا، صدا بهار و سنسیشن از اواخر خرداد به اقصی نقاط کشور ارسال میشود.