دارچین بر یادگیری و حافظه اثرات مثبتی دارد، اما تحقیقات بیشتر در این زمینه نیاز است.
براساس یافتههای این مطالعه، دارچین دارای فواید شناختی و خواص ضد التهابی، ضد سرطانی و تعدیل کننده سیستم ایمنی است.
در برخی از این پژوهشها دریافتند دارچین دارای اثرات محافظت کننده عصبی، از جمله مقابله با بیماری آلزایمر است.
تاکنون دو نوع دارچین سیلان و کاسیا شناخته شده که دارچین کاسیا حاوی سمی است که در صورت مصرف زیاد میتواند مضر باشد.
همچنین محققان هشدار میدهند مصرف مقادیر زیاد دارچین کاسیا میتواند به عملکرد کبد آسیب برساند.
مصرف بیش از حد دارچین همچنین از هر نوع به یکباره باعث سرفه و مشکل در تنفس میشود.