سرپرست معاونت سلامت ادارهکل دامپزشکی استان مرکزی: ضایعات گوشت مرغ از جمله پر، استخوان، روده و خون در فرآیند استحصال به پودر گوشت تبدیل میشود.
سلمان نژاد درباره تولید یک تن پودر گوشت از هر سه تن ضایعات گوشت طیور در کشتارگاههای استان مرکزی، افزود: روزانه ۲۰ تن پودر گوشت در کشتارگاههای طیور استان تولید میشود.
او خاطرنشان کرد: ضایعات گوشت مرغ از جمله پر، استخوان، روده و خون در فرآیند استحصال در حوضچههایی جمعآوری و از طریق مارپیچهایی به دیگ پخت منتقل میشوند.
سرپرست معاونت سلامت ادارهکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: این مواد با دمای ۱۸۰ تا ۱۹۰ درجه سانتیگراد و فشار ۲ و نیم تا ۲ بار در داخل دیگ به چرخش درآمده و تبدیل به خمیر میشود و پس از تغییر حالت این مواد به شکل خمیر از دیگ خارج و در دمای ۱۲۰ تا ۱۳۰ درجه سانتیگراد به مدت پنج ساعت این مواد از حالت نرم به حالت جامد تغییر حالت میدهند.
او عنوان کرد: پودر گوشت تولید شده، بستهبندی میشود و در دامداریها و مراکز پرورش آبزیان مورد استفاده قرار میگیرد.
سرپرست معاونت سلامت ادارهکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: پودر گوشت طیور در راستای جلوگیری از انتقال بیماریهای طیور در دامداریها و پودر گوشت دام در مرغداریها به صورت متقاطع استفاده میشود.
او افزود: دارا بودن منبع غنی کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، سدیم و منیزیم، ویتامینهای A، E، B ۱۲، B، کولین، ریبوفلاوین، نیکوتین آمید و اسید آمینه، از مهمترین فواید پودر گوشت است.
سلمان نژاد گفت: برخورداری از طعمهای غنی و اصیل، بدون افزودنی اضافی، اختلاط آسان با سایر مواد و گزینه ارگانیک قابل دسترس نیز از دیگر مزیتهای پودر گوشت است و عمر مفید این ماده غذایی برای حیوانات حداقل دو سال بعد از تاریخ تولید است.