در حاشیه اقامه نماز عید فطر در مصلی بیت المقدس اراک، تعدادی از نانوایان با طبخ نان کامل از نمازگزارن پذیرایی کردند.
آیت الله دری نماینده ولی فقیه در حاشیه بازدید از غرفهها پخت نان، نان را یک غذای کامل مردم و غالب ملتهای جهان دانست و گفت: باید نسبت به کیفیت گندم، آرد و پخت نان تدبیر شود.
امام جماعت نماز عیدفطر بر ترویج و تشویق مردم به مصرف نان کامل تأکید کرد و افزود: نان کامل یکی از بهترین نانها است که پخت آن کار با ارزشی است چرا که مصرف نان کامل یعنی بدن سالم و در سلامت جامعه نقش آفرین است.
او ادامه داد: ۶۰ درصد پروتئین مورد احتیاج ما را نان تأمین میکند و این میطلبد که به کیفیت و غنی سازی نان، کیفیت تولید گندم، آسیاب و پخت نان توجه شود و دولت، اداره کل غلات و مراکز مربوطه نسبت به این مسئله مهم و بهداشت و سلامت توجه کنند.
مخلص الائمه استاندار مرکزی هم با بیان اینکه استان مرکزی به قطب تولید نان کامل تبدیل شده گفت: با هدف تأمین امنیت و سلامت غذایی، نهضت احیای نان کامل در استان به همت جمعی از نانوایان استان و دستگاههای مربوطه راه اندازی شده تا انشالله بتوانیم نان فاقد عناصر مفید را از سفره مردم جمع کرده و بتوانیم نان کامل که یک نان سالم و حاوی همه عناصر مطلوب موجود در گندم هست به سفرههای مردم بیاوریم.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان هم فرهنگسازی و اطلاع بیشتر هم استانیها را از اهداف پخت و عرضه نان کامل در محل مصلی اراک عنوان کرد و گفت: اکنون بیش از ۷۰ واحد نانواییهای استان اقدام به تولید و عرضه نان کامل میکنند که این تعداد در حال افزایش است.
ملکی افزود: امیدواریم با عرضه نان کامل و مصرف آن، سلامتی بیشتری به مصرف کنندگان و جامعه برگردانیم.