پخش زنده
امروز: -
طرح تحولی نان در استان مرکزی اجرا می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی می گوید: این طرح با هدف افزایش ارزش غذایی نان با عنوان سبوس دار کردن عرضه نان با آرد کامل در استان اجرا می شود.
ملکی افزود: شورای احیای نان کامل در استان مرکزی تشکیل و احکام آن برای اعضا صادر شده است.
او گفت: در این طرح، نانهای سبوس دار یا نانهایی که با آرد کامل به صورت عمومی در کل استان عرضه خواهد شد.
این طرح تاکنون در ۵۶ نانوایی استان مرکزی اجرا شده است.
برای عرضه این نان با قیمت مناسب این آرد با آرد یارانهای مخلوط میشود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی ابراز امیدواری کرد بتوانیم در مدت دو سال، ۳۰ درصد نانواییهای استان را مشمول اجرای این طرح کنیم،
این طرح از آغاز سال مطرح و بررسی شده، اما به صورت جدی و رسمی وارد مرحله جدیدی شده تا کار به صورت گسترده انجام شود.
او با اشاره به اینکه هدف بر این است که این طرح به صورت پیشگام در کشور مطرح شود افزود: اگر بتوانیم آردهایی با سبوس کامل عرضه کنیم، مردم دچار بسیاری مشکلات از جمله مشکلات گوارشی نمیشوند.