دانه چیا سرشار از زینک است و نقش مهمی در حفظ سلامت مو ایفا میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان، دانه چیا یکی از بهترین و مفیدترین دانههای خوراکی و منبع عالی فیبر، آنتی اکسیدانها، کلسیم، منیزیم، زینک و فسفات است که در سلامتی انسان نقش دارد.
کمک به سلامت مو، از جمله خواص این دانه ریز و سرشار از خواص گوناگون است.
اگر میخواهید موهای درخشان و پرپشتی داشته باشید، حتماً مصرف دانه چیا را به برنامۀ غذایی خود اضافه کنید، البته اگر به تازگی شروع به مصرف دانۀ چیا کرده اید، سعی کنید از مقدار کم شروع کرده و کمکم مقدار مصرفی آن را افزایش دهید.
دانۀ چیا به این شناخته میشود که سرشار از زینک است، این مادۀ مغذی نقش مهمی در بهبود توانایی تارهای مو برای محافظت از خود در برابر آسیبهای محیطی (بهویژه قرار گرفتن در معرض اشعۀ UV) ایفا میکند، همچنین میتواند منجر به تولید سلولهای جدید و سالم مو با بافت بهبودیافته و درخشندگی زیاد شود.
این دانه علاوه بر ویتامینها و مواد معدنی، سرشار از پروتئین (l-lysine) و فسفر است که هر دوی آنها باعث تقویت و مستحکمکردن رشتههای مو میشود و احتمال شکستگی و ریزش مو را کاهش میدهد.
سطوح بالای اسیدهای آمینۀ ضروری به افزایش سلامت پوست سر از داخل، جلوگیری از ریزش مو و افزایش رشد مو کمک میکند.
هنگام افزودن دانههای مرطوب چیا به ماسک مو یا سایر درمانهای خانگی، بافت ژل مانند آنها باعث میشود که به یک مادۀ نرمکننده عالی تبدیل شوند، همچنین میتواند به افزایش کشسانی مو کمک کرده و موهای خشن و خشک را ابریشمی و صاف کند.
یکی دیگر از مواد مغذی ضروری که به وفور در دانۀ چیا یافت میشود مس است، این ماده بهخاطر خاصیتی که در افزایش گردش خون در پوست سر و جلوگیری از نازکشدن موها دارد شناخته میشود.
پس اگر از مشکلات یاد شده مو رنج میبرید، دانه چیا را امتحان کنید تا خواص معجزه آسای آن برای شما اثبات شود.