مصرف طالبی در ماه مبارک رمضان برای تامین بدن آب روزه داران مفید است.
میوهها و غذاهایی مانند طالبی، هندوانه و سوپ که حاوی آب هستند بعد از اینکه مصرف شوند در نگهداری آب بدن نسبت به نوشیدن آب ماندگاری بیشتری دارند.
مصرف طالبی در داشتن استخوانهایی محکم و قوی نقش دارد چرا که حاوی فولات بالایی است و باعث میشود تا استخوانها تقویت شوند.
طالبی حاوی ویتامین k است، و ویتامینهای k و منیزیم و پروتئین موجود در طالبی باعث استخوان سازی در بدن افراد میشود، همچنین فیبر موجود در طالبی به هضم و جذب مواد غذایی کمک میکند.
ویتامین C موجود در طالبی باعث ساخت کلاژن شده و سیستم ایمنی را تقویت میکند و افراد مبتلا به دیابت باید در مصرف طالبی حد تعادل را رعایت کنند.
طالبی حاوی مقدار زیادی از مواد مغذی است که مصرف آن برای سلامتی بدن مهم است. این میوه سرشار از کربوهیدراتها (قند)، پروتئین و آب بوده و ویتامینها در طالبی شامل ویتامین A، بتاکاروتن، ویتامین B ۱، ویتامین B ۲، ویتامین B ۶، ویتامین B ۹، ویتامین C و ویتامین K است. ارزش معدنی این میوه شامل پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و روی است.