مدیر بخش هنری نمایشگاه قرآن گفت: برای بالابردن کیفیت این بخش از نمایشگاه، امسال با بهره از حضور اساتید برجسته این حوزه ، آثار درجه یک هنری را در معرض دید عموم قرار دادهایم.
وی افزود: امسال آثار فاخر و درجه یکی از هنرمندان کشورمان را که عمدتاً در موزههای مهمی نگهداری میشدند، به نمایشگاه آوردهایم. بخش دیگر به نمایشهای آئینی اختصاص دارد که در مدت نمایشگاه بالغ بر ۹۰ نمایش آئینی و خیابانی اجرا می کنیم.
مدیر بخش هنری نمایشگاه اظهار کرد: تا به امروز در بخش نمایش، ۴ اثر برای علاقهمندان با موضوعات قرآنی، عترتی و همچنین شهدای هستهای و مدافعان حرم اجرا شده است.
زراوندیان افزود: نمایش «آخرین لحظه» به کارگردانی سعید بکائی، نمایش «فخر وطن» به کارگردانی ماندانا عبقری، نمایش «بابا قرآنی» به کارگردانی سعید صادقی و نمایش «بازسازی یک اتفاق» به کارگردانی مریم اکبری تا الان اجرا شده است.
مدیر بخش هنری نمایشگاه تأکید کرد: یکی از بخشهای جذاب بخش هنرهای دینی، اجرای سرود توسط دهه هشتادی و دهه نودیها بود که در طول هفته اجراهای زیبایی را برای مخاطبان داشتند و در این بخش کودکان و نونهالان دختر و پسر اجرا داشتند. بخش دیگر کارگاههاست که سعی کردیم از هنرمندان بنام هنرهای تجسمی استفاده کنیم و کارگاههای عملی داشته باشیم تا مخاطبان با خلق اثر هنری از نزدیک آشنا شوند و همچنین با اساتید این رشته از نزدیک گفتگو کنند.
زراوندیان تصریح کرد: در نمایشگاه قرآن در خدمت استاد محسن آقامیری بودهایم که خیلی از مردم و علاقهمندان هنر با ایشان ارتباط گرفتند تا بتوانند در کلاسهای او شرکت کنند. همچنین خانم زینب شاهی بهعنوان یکی از استادکاران تذهیب که از همین نمایشگاه در سالهای قبل کار خود را آغاز کرده بود، در این نمایشگاه کارگاه برگزار کرده است.