خوردن مغزیجات و آجیل در افزایش عمر تاثیر دارد.
تاثیر خوردن مغزیجات در افزایش عمر
معمولاً آجیل جزء آن دسته از مواد غذایی هست که اکثر افراد تمایل به مصرف آن دارند. آجیلها با طعمهای خوشمزهای در دسترس قرار میگیرند و برای سلامت قلب، کاهش کلسترول، و کاهش التهابات مفید هستند. همچنین سرشار از مواد غذایی مفید مانند فیبر و آنتی اکسیدان هم هستند و در نتیجه مصرف آنها میتواند فواید زیادی به بدن شما برساند. مطالعهای در این زمینه به این نتیجه رسیده است که مصرف یک نوع آجیل خاص به اندازه ۵ بار در هفته طول عمر افراد را تا بیش از یک سال افزایش میدهد.
مصرف ۵ وعده گردو در هفته عمر را زیاد میکند
مطالعهای در ۴ آگوست در یکی از مراکز معتبر به این نتیجه رسید که اگر شما به اندازه یک کف دست گردو را به اندازه ۵ بار در هفته مصرف کنید، قطعا طول عمر بیشتری خواهید داشت. حتی میتوانید تعداد دفعات مصرف را افزایش هم دهید. کسانی که این کار را انجام میدهند، نسبت به کسانی که گردو مصرف نمیکنند، ۱۴ درصد خطر مرگ و میر کمتری دارند و ۲۵ درصد خطر مرگ و میر بر اثر بیماریهای قلبی عروقی نیز در آنها کمتر است.
حتی مصرف مقدار کم گردو باز هم برای سلامتی فواید دارد. اگر دوست ندارید و نمیتوانید ۵ بار در هفته آن را استفاده کنید، نگران نباشید. دانشگاه هاروارد در تحقیقاتی به این نتیجه رسیده است که اگر فقط ۲ الی ۴ بار در هفته گردو مصرف کنید، باز هم میتوانید فواید زیادی به بدنتان برسانید و تا ۱۳ درصد خطر مرگ و میر و ۱۴ درصد خطر مرگ و میر بر اثر بیماریهای قلبی عروقی را کاهش دهید و حدوداً یک سال به عمر خود اضافه کنید.
تاثیر گردو بر کاهش خطر مرگ
گردو همچنین برای کسانی که آن را پراکنده میخورند هم مفید است. اگر رژیم غذایی دقیق و مشخصی ندارید، میتوانید گردو را در آن وارد کنید. تحقیقات نشان میدهد هنگامی که افراد در رژیم غذایی خود حداقل به اندازه یک وعده کوچک یعنی نصف کف دست در هفته گردو مصرف کنند، تا ۱۲ درصد خطر مرگ و میر در آنها کاهش پیدا میکند. پس حتی اگر شده، به صورت پراکنده هم گردو مصرف کنید.
گردو سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان است که فواید زیادی برای سلامتی دارد. تحقیقات دانشگاه هاروارد نشان میدهد که گردو فواید زیادی برای سلامتی دارد و حاوی پروتئین، فیبر، منیزیم و اسید چرب امگا ۳ است و سرشار از آنتی اکسیدان بوده و برای سلامت معده و روده و کاهش وزن بسیار اهمیت دارد و خطر سرطان را نیز کاهش میدهد.