معاون بهبود تولیدات دامی مازندران از پیشبینی تولید ۱۸ هزار تن گوشت سفید در استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران؛ معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران درباره آخرین وضعیت جوجهریزی در واحدهای مرغداری استان، گفت: ۳۳ میلیون و ۷۰۶ هزار و ۳۰۷ قطعه جوجه گوشتی در کارخانجات جوجه کشی استان تولید شد.
مسعود احمدی حاجی افزود: ۲۰ میلیون و ۸۹۰ هزار و ۲۱۵ قطعه جوجه گوشتی در مزارع مرغ مادر تولید شد.
او از جوجهریزی ۱۰ میلیون قطعهای در مزارع مرغ گوشتی استان اسفندماه پارسال خبر داد و گفت: ۷۶ هزار و ۴۶۰ قطعه جوجه ریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی انجام شد.
احمدی حاجی ادامه داد: پیشبینی میشود ۱۸ هزار و ۴۱۰ تنی تولید گوشت سفید در استان تولید شود.