استاندار مازندران در آستانه سال نو از سیلوی شهید میرزاپور نکا بازدید کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، حسینی پور در بازدید از سیلوی ۱۰۳ هزارتنی شهید میرزاپور نکا اظهار داشت: سیلوی شهید میرزاپور نکا از مراکز مهم، استراتژیک و خدمات رسان استان مازندران میباشد.
وی با بیان این مطلب تصریح کرد: اینکه پژوهشکده غلات کشور، استان مازندران را در رتبه اول کیفیت آرد و نان قرار داده بیانگر این است که نیروهای مجربی در حوزه آزمایشگاهی و نگهداری گندم در سیلوی نکا با توجه به تجمیع آرد چند استان با کیفیتهای مختلف خدمات ارزشمندی را به منظور رعایت استانداردها انجام میدهند.
حسینی پور افزود: با توجه به اینکه استان مازندران یک مقصد گردشگری برای دیگر استانها محسوب میشود، میبایست امکانات خود را با نیازهای گردشگری برنامه ریزی و تنظیم نماید.
استاندار مازندران گفت: کیفیت آرد و نان به دلیل اینکه امنیت غذایی و سلامت و بهداشت جامعه را تامین میکند بسیار مهم است و باید کیفیت نان استان را بالاتر از وضعیت فعلی برسانیم.
وی به هوشمندسازی یارانه آرد و نان اشاره کرد و گفت: دولت سیزدهم مدیریت گندم، آرد و نان را در دستور کار خود قرار داده و هوشمندسازی فعالیت نانواییها از چند ماه گذشته آغاز شده است.
مقام عالی دولت در مازندران اعلام کرد: بررسی کارشناسان مبین این است که هوشمندسازی یارانه آرد و نان و شناورسازی سهمیه آرد نانواییها باعث افزایش رقابت و بهبود کیفیت آرد و نان و تا حدود ۲۵ درصد کاهش هدررفت و به انحراف رفتن آن خواهد شد.
وی افزود: در مرحله بعدی پس از هوشمندسازی میبایست کیفیت نان افزایش پیدا کرده و نان با کیفیت بالاتری در اختیار مردم قرار گیرد.
استاندار مازندران تصریح کرد: اجاره دادن نانواییها از سوی افرادی که دارای جواز این صنف هستند را نمیپذیریم و باید به گونهای برنامه ریزی شود که مالکان خبازی ها، مسوولیت کیفیت نان را برعهده گیرند.
وی افزود: نانوایی باید در اختیار کسی قرار بگیرد که پاسخگو باشد و واگذاری جواز و اجاره خبازیها به هیچ عنوان کار اصولی و قابل پذیرشی نیست.
حسینی پور گفت: گزارش کیفیت و شکایات مردمی از نانواییها به شماره ۱۲۴ وزارت صمت و شماره پیامک ۳۰۰۰۱۳۹۴ غله استان میتواند منجر به کاهش تخلفات و هدر رفت در حوزه آرد و نان گردد.