بررسی ها نشان می دهد بیش از ۴۰ میلیون نفر از افراد فقیر در آمریکا با کاهش ارائه کمکهای دولت برای تامین مواد غذایی شان مواجه شده اند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی پرس تی وی، متخصصان امنیت مواد غذایی درباره اینکه ادامه کاهش کمکهای غذایی دولت به افراد فقیر در آمریکا میتواند آنها را در لبه گرسنگی مطلق قرار دهد، هشدار دادند.
باوجود اینکه تورم در آمریکا پس از ۴۰ سال به بالاترین میزان افزایش یافته است، جو بایدن رییس جمهور آمریکا برنامه کمک غذایی برای تامین مواد غذایی لازم بیش از ۴۰ میلیون نفر از فقیرترین اقشار در آمریکا را به حالت تعلیق درآورده که فشار زیادی را به این افراد وارد میکند. افراد سالخورده، معلولان، دانشجویان، کودکان و کارگران فقیر حالا مجبورند ماهانه بطور متوسط حدود ۱۰۰ دلار بیشتر برای تامین مواد غذایی مورد نیازشان بپردازند. به دلیل اینکه تحریمهای گسترده علیه روسیه تاثیر بسیار بدی بر وضعیت اقتصادی غرب گذاشته است، قیمت خوار و بار در آمریکا در یک سال اخیر بیش از ۱۱ درصد افزایش داشته است.
متخصصان میگویند امنیت غذایی افراد فقیری که از کمکهای غذایی استفاده میکنند ناکافی است. این وضعیت به دلیل توقف برنامه کمک هزینه تامین مواد غذایی مورد نیاز چنین افرادی به وجود آمده است. توسعه مراکز به اصطلاح کمک رسان غذایی در آمریکا پیش از این به نظر بطور موفقیت آمیز صورت گرفت به طوری که این برنامه کمک رسان در وضعیت کلی سبب کاهش ده درصدی فقر و کاهش ۱۴ درصدی فقر در کودکان شده بود.
بدون مشارکت دولت در کمک رسانی مواد غذایی، شهروندان آمریکایی برای دریافت کمکهای ضروری تنها میتوانند به مراکز خیریهای (که خیرین آن را اداره میکنند) مراجعه کنند. در ایالتهایی که توسعه برنامه کمک رسان غذایی در آنها متوقف شده است، بانکهای تامین مواد غذایی از افزایش ۴۰ درصدی مراجعات افراد نیازمند به این مراکز خبر داده اند.
سال گذشته دولت دموکرات حاکم، طرح توسعه کمکهای دارویی دوران همه گیری کرونا را متوقف کرد. در این طرح فدرال، خدمات درمانی مورد نیاز برای بسیاری از افراد فقیر آمریکا قابل دستیابی بود، اما (با توقف این کمک ها) در پایان ماه جاری میلادی، دستکم ۱۵ میلیون نفر از مردم آمریکا از پوشش بیمهای برای دریافت خدمات پزشکی و درمانی بی بهره خواهند ماند.