فرش دستبافت ایرانی، هنری اصیل و قدیمی است که به عنوان یک کالای ارزآور برای کشور باید ترویج یافته و از فراموشی آن جلوگیری شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، خانم صفیعی از روستای آراسنج استان قزوین، یکی از کارآفرینان و تولیدکنندگان فرش در گفتگویی با خبرنگار میز کشاورزی در یکی از سیاه چادرها در محوطه رسانه ملی به معرفی خود و تشریح فعالیت هایش پرداخت.
وی گفت: من کارآفرین نمونه کشوری هستم و از سال ۱۳۹۱ آموزشگاه فنی حرفهای و شرکت تعاونی نقش جهان را دایر کردم، در اوایل با یک هنرجو شروع کردم که تاکنون به ۷۸۸ نفر از بانوان منطقه در ۱۳ روستای شهرستان بوئین زهرا و در کل استان قزوین به صورت متمرکز و غیرمتمرکز هنر فرش دستبافت ایرانی و گلیم را آموزش داده و مدرک میدهیم.
این کارآفرین فرش افزود: الان در روستاها ۷۸۰ نفر مشغول به کار هستند و ۱۴۵ نفر از این بانوان به صورت متمرکز در روستاها زیر مجموعه خودم قرار دارند و عدهای هم برای هنر و سرگرمی کار میکنند.
خانم صفیعی درباره انگیزه و مشکلات اضافه کرد: بارها گفتم و در کتابی که از زندگی من نوشته شده جمله معروفی دارم که الماس از تراشیدن میدرخشد و انسان هم از تحمل مشکلات، با سختیها جنگیدم و خدا را شکر به نتیجه خوبی رسیدم.
وی ادامه داد: من عاشق این هنر اصیل ایرانی هستم، فرش دستباف ایرانی یک کالای ارزآوری هست برای کشور و قدمت خیلی طولانی دارد، من توانستم در منطقه مان و روستاها این هنر و صنعت اصیل ایرانی را ترویج بدهم این هنر که سینه به سینه به ما انتقال پیدا کرده و من هم نخواستم به فراموشی برود.
این کارآفرین فرش درباره انتظار از رسانه ها، تصریح کرد: باید بگویم رسانهها کم لطف هستند، در زمینه تبلیغات و هنرمندان و کسانی که در تولید و خدمات دارند فعالیت میکنند یک مقدار کوتاهی کردند، روستاییان میتوانند و هم از نظر اقتصادی هم فرهنگی و تمدن و اصالت ایرانی، یک بازوی خیلی قدرتمند و قوی هستند برای کشورمان.
وی درباره دغدغهها گفت: دغدغهها بیشتر در نبود امکانات آموزشی و در فروش محصولات است که به دست واسطهها انجام میگیرد یا اینکه روستاییان تولیدکننده در نقطههای کور هستند و نادیده گرفته میشوند اصلا دیده نمیشوند و خودشان هم نمیتوانند بیان کنند این مشکلات را، از مسئولان خواهش میکنم به روستاییان به صورت ویژه نگاه کنند.