یک دستگاه اسپکت سی تی با هدف تشخیص طیف وسیعی از بیماریها به دانشگاه علوم پزشکی مشهد اختصاص یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با هدف توسعه خدمات
دکتر شاپور بدیعی افزود:این دستگاه به ارزش ۳۵۰ میلیارد ریال با هدف تشخیص طیف وسیعی از بیماریها از قبیل گرفتگیهای عروق کرونری قلب، بیماریهای استخوانی خوش خیم و بدخیم، آمبولی ریه، اختلالات غدد تیروئید و پاراتیروئید، خونریزی دستگاه گوارش، انسداد مجاری ادراری و عروق کلیوی، اختلال عملکرد کلیهها و اختلالات مغزی استفاده میشود.
وی با بیان اینکه دستگاه اسپکت سی تی یک وسیله تشخیصی در زمینه پزشکی هستهای است و قابلیتهای دو دستگاه مجزای اسپکت و سی تی را همزمان فراهم میکند گفت: ترکیب این دو نوع دستگاه اطلاعات بسیار ارزشمند و دقیقی از نحوه فعالیت و عملکرد قسمتهای مختلف اعضای بدن مهیا میکند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تصویربرداری اسپکت سی تی یک روش غیر تهاجمی به شمار میرود افزود: تاکنون فقط یک دستگاه اسپکت سی تی در بخش دولتی (بیمارستان قائم (عج)) و یک دستگاه نیز در بخش خصوصی (بیمارستان رضوی) وجود داشته است که با توجه به نیاز فعلی و افزایش مدت زمان انتظار بیماران برای نوبت دهی، با کمبود این دستگاه و ارائه خدمات به خصوص با تعرفه دولتی مواجه بودیم.
دکتر بدیعی افزود: با بهره برداری از دستگاه جدید، مدت زمان انتظار بیماران نیازمند به دریافت این خدمت، به نصف کاهش یابد.
وی گفت: هم اکنون فضای فیزیکی مورد نیاز برای نصب دستگاه اسپکت سی تی جدید در بیمارستان قائم (عج) مشهد با هزینه تقریبی ۲۰ میلیارد ریال در حال تکمیل است که پس از آماده سازی فضای فیزیکی لازم، دستگاه نصب و راه اندازی خواهد شد.