دانشجوی خوشفکر همدانی با کمک و حمایت کمیته امداد، نخستینبار در کشور موفق به ساخت و تولید «سیمان سبز» شد.
وی در این باره گفت: طرح ما «سیمان سبز» بود که نتیجه پایاننامه کارشناسی ارشد من در دانشگاه بوعلی سینای همدان بود. این طرح با راهنمایی اساتید دانشگاه به سرانجام رسیده است.
این جوان خوشفکر افزود: تقریبا دو سال بر روی موضوعی کار کردم که بر مبنای فعالسازی ضایعات کارخانه ذوب آهن اصفهان برای استفاده در سیمانها و یا بتنهای سبز بود. بعد از تحقق و پژوهشهای فراوان در نهایت توانستم فرمول فعالسازی را با استفاده از مهندسی معکوس و تکرار و خطا به دست بیاورم.
آقای نجاری گفت: توانستیم سربارههای موجود در سطح کشور که کاربرد بسیار کمی دارند را با استفاده از یک سری موارد شیمیایی که در داخل کشورمان هم موجود است فعال کنیم و این درجه فعالیت به حدی رسید که مقاومت فشاری ما از سیمان معمولی هم بیشتر شد.
وی افزود: با استفاده از دورکاری و یا برونسپاری توانستیم به طور متوسط بین ۲۰ تا ۳۰ نفر را با طرح «سیمان سبز» مشغول به کار کنیم.
این مددجوی کمیته امداد در تکمیل صحبتهای خود گفت: مرحله بعدی طرح ما تولید نشانههای شهری با استفاده از «بتنهای سبز» است که در این راستا نیز قراردادی را با شهرداری «همدان» منعقد کردیم. بر این اساس قالبهای کار هم انجام شده و مراحل نصب آنها هم در طول هفتههای آینده انجام خواهد شد.
آقای نجاری افزود: در بخش دیگر از کارهای خودمان پروژه طراحی و ساخت نیمکتهای شهری را در دستور کار خود داریم. همچنین در ادامه فعالیتهای خودمان تولید سنگهای مصنوعی با ابعاد بزرگ و قیمت بسیار پایین را که در بازار موجود است در دست اجرا داریم.
وی گفت: با توجه به اهداف بلندمدتی که دارم علاقمند بودم نیروهایی که در مجموعه استخدام میشوند از جمله افرادی باشند که سختتر در جاهایی دیگر مورد پذیرش قرار میگیرند و به همین دلیل هم با تعامل خوبی که با کمیته امداد همدان انجام دادیم درخواست جذب تعدادی از مددجویان را به ارائه دادیم و توانستیم تا امروز ۵۰ میلیون تومان تسهیلات به علاوه کمک هزینه بیمه حق کارفرما را دریافت کنیم.
این کارآفرین افزود: طرح «سیمان سبز» ما به دلیل اینکه طرح خاصی بود، در ابتدا همکاری خود را با دانشگاهها آغاز کردیم و به مراکز علمی این دانش فنی انتقال داده شد و با تزریق دانش فنی، تزهای کارشناسی ارشد که برای آنها تعریف شد.
آقای نجاری تصریح کرد: در مرحله بعدی و از سال ۱۳۹۸ شروع کردیم و شرایط آزمایشی طرحهای اجرایی با «سیمان سبز» را فراهم کردیم و نخستین قرارداد ما هم با کارخانهای در زمینه تولید بلوکهای سبز بود که در بخش اول نزدیک به ۱۰ تن تحویل دادیم. ضمن اینکه دانش فنی آن هم به آنها تحویل داده شده است.
وی گفت: در حال حاضر در حال سفارشگیری برای تحویل بخشهای بعدی هستیم. همچنین سفارشی هم از شرکت دیگری برای تولید کفپوشهای بتنی مقاوم در برابر اسید داشتیم که تا امروز ۵ تن از این محصول هم به آنها تحویل دادیم. ضمن اینکه چند سفارش دیگر هم داریم که بعد از اینکه دانش فنی به آنها انتقال پیدا کرد سفارشهای آنها را هم انجام میدهیم.