معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از جوجه ریزی ۱۱ میلیون و ۵۰۳ هزار قطعهای در مرغداریهای گوشتی استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، مسعود احمدی حاجی از جوجه ریزی ۱۱ میلیون و ۵۰۳ هزار قطعهای در مرغداریهای گوشتی استان مازندران در دی ماه امسال خبر داد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: ۳ میلیون و ۳۴۵ هزار و ۸۳۰ قطعه از جوجه ریزیهای انجام شده در دی ماه امسال از نژاد آرین، ۲ میلیون و ۲۶۴ هزار و ۹۵۰ قطعه از نژاد آپلاس، ۴ میلیون و ۸۲۱ هزار و ۹۹۵ قطعه از نژاد راس و ۹۹۴ هزار و ۲۹۰ قطعه از نژاد کاب بود.
احمدی حاجی تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه کشی استان را ۴۶ میلیون و ۹۵۳ هزار و ۹۳۳ قطعه، جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی را ۳۰ میلیون و ۷۳۱ هزار و ۴۴۳ قطعه، جوجه ریزی در مزارع مرغ گوشتی را ۱۱ میلیون و ۵۰۳ هزار و ۶۵ قطعه و جوجه ریزی مزاع مرغ مادر گوشتی استان را ۱۶۶ هزار و ۳۸۰ قطعه اعلام کرد.
وی گفت: پیش بینی میشود با این تعداد جوجه ریزی، ۲۱ هزار و ۱۷۷ تن گوشت سفید در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.