نخستین نمایشگاه تخصصی رستوران، کترینگ، فست فود و تجهیزات و صنایع وابسته ۱۸ تا ۲۱ بهمن در تهران برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار گروه صنعت خبرگزاری صداوسیما؛ این نمایشگاه با هدف ارائهی جدیدترین محصولات, دستاوردها و فناوریهای تخصصی و حرکت به سمت فناوریهای جهانی در عرصه رستوران داری برگزار میشود.
براساس این گزارش؛ ایجاد فرصت تعامل صنعتگران و رستوران داران با علاقهمندان و کارآفرینان به این صنعت پررونق و تبادل تجارب در زمینه کسب و کار در این حرفه و همچنین ایجاد فرصتهای شغلی با عقد قراردادهای تجاری از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه تخصصی است.
همچنین نمایش محصولات، خدمات و فعالیت مراکز تهیه غذا همچون رستوران ها، کترینگ ها، فست فودها و قنادی ها, صنایع و تجهیزات مرتبط مانند تجهیزات رستوران، آب میوه و بستنی، آشپزخانه صنعتی، کافی شاپ برای بازدیدکنندگان از محورهای برگزاری این نمایشگاه است.
نخستین نمایشگاه تخصصی رستوران، کترینگ، فست فود، صنایع و تجهیزات وابسته از ۱۸ بهمن به مدت ۴ روز از ساعت ۸ تا ۱۵، در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران میزبان علاقه مندان، صنعتگران و رستوران داران است.