افزایش قیمت لحظهای مواد اولیه رستورانها
رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران، از افزایش لحظهای قیمت مواد اولیه مورد نیاز رستورانها خبر داد.
به گزارش
گروه اقتصادی خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی اتاق اصناف تهران؛ آقای سیدعلی اصغر میر ابراهیمی، افزود: روال کسب و کار رستورانها رو به بهبود بوده، اما وضعیت قیمت مواد اولیه به شکلی است که به صورت لحظهای در حال افزایش است. برای مثال رب گوجه را هر کیلو ۲۵ هزار تومان میخریم، مرغ و بقیه اقلام هم وضعیت مشابهی دارند.
وی افزود: مواد اولیه به شدت گران شد؛ اما به طور کلی نسبت به چند ماه پیش وضعیت کسب و کار بهتر شده است و اگر قیمتهای مواد اولیه هم تعدیل شود وضعیت بهتر میشود.
میر ابراهیمی ادامه داد: نسبت به شش ماه قبل درخواست جواز کسب حدود ۲۰ درصد افزایش داشته است. وضعیت تقاضا هم در این مدت زمانی با بهبود همراه بوده و مشتریان حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد بیشتر به رستورانها مراجعه میکنند.
رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت قیمت غذای کامل در رستورانها تصریح کرد: هر رستورانی با توجه به مواد اولیهای که مصرف میکند قیمت خاصی دارد، ما در اتحادیه بر اساس قیمت مواد اولیه قیمتگذاری کردهایم و مقرر شده که هر رستوران محصول خود را با قیمت تمام شده به علاوه ۲۰ درصد سود به فروش برساند. این فرمول هم بر اساس فرمول وزارت اقتصاد و دارایی است.
میرابراهیمی همچنین با اشاره به خرید اینترنتی غذا خاطرنشان ساخت: خرید اینترنتی برای مشتریان راحتتر است، اما خرید حضوری همچنان جذابیت بیشتری برای مشتریان دارد. البته برای فست فودها خرید اینترنتی توانسته وضعیت بهتری نسبت به خرید حضوری پیدا کند، اما در مورد رستورانها اینطور نیست و مردم بیشتر ترجیح میدهند به صورت حضوری در رستوران حضور پیدا کرده و غذای خود را بخورند.