استان کرمان با تولید ۶۰۰ هزار تن انواع مرکبات در ۳۲۰۰۰ هزار هکتار از باغات این استان یکی از قطبهای اصلی تولید مرکبات است.
احمدپور با اشاره به اینکه در جنوب استان در ۴ شهرستان در سطح تجاری مرکبات در ۳۲۰۰۰ هزار هکتار باغات تولید میشود افزود از لحاظ تولید و بحث سطح زیر کشت این منطقه رتبه سوم کشور را دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان همچنین با تاکید بر اینکه مرکبات این منطقه مزیتهای متفاوتی با مرکبات تولید شده در سایر مناطق کشور دارد تصریح کرد تنوع در ارقام و تنوع در اقلیم ازمزیتهایی است که سبب شده تا برداشت مرکبات در این منطقه از اواسط تابستان آغاز و تا یک ماه بعد از عید ادامه داشته باشد.
احمدپور سلامت و استفاده نکردن از سم و ارگانیک بودن تولید مرکبات را از دیگر مزیتهای آن در منطقه دانست و افزود باغات مرکبات منطقه همه دارای گواهیهای استاندارد هستند.
به گفته احمدپور تولید مرکبات در کشور بیش از نیاز داخلی و تقریبا حدود ۵ میلیون تن است، مصرف داخلی حدود ۳ و نیم میلیون تن و از این مصرف داخلی حدود ۲۰ درصد مربوط به تولیدات استان کرمان که بخشی از آن در شب عید به نوعی تنظیم کننده بازار است.
احمدپور نبود صنایع تبدیلی، حمل ونقل و ارزان بودن قیمت مرکبات را از جمله چالشهای عمده دانست و ازسرمایه گذاران بخش خصوصی خواست در این زمینه ورود کنند.
به گفته احمدپور نبود بازاریابی مناسب، آفات وبیماریهای گیاهی از دیگر چالشهایی هستند که تولید کنندگان مرکبات با آن مواجه اند.