سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی می گوید: بیش از ۴۶ هزار تن گوشت سفید و قرمز، امسال در کشتارگاهها تولید شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ محمد رضایی افزود: بیش از ۱۶ میلیون قطعه طیور از ابتدای سال جاری تاکنون در کشتارگاههای استان کشتار و ۳۷ هزار و ۵۱ تن گوشت سفید استحصال شد.
او به بازرسی بهداشتی بیش از ۲۲۰ هزار راس دام سبک و سنگین از کشتارگاههای دام استان مرکزی در سال جاری خبر داد و گفت:
در این بازرسیها ۸۰۱ لاشه به دلیل لاغری و برخی بیماریها از چرخه مصرف انسانی خارج شد و در مجموع ۹ هزار و ۴۷۵ تن گوشت قرمز استحصال و به بازار عرضه شد.
سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی افزود: بیش از ۲۳۶ هزار قطعه لاشه در کشتارگاههای طیور استان ضبط و از این فرآوردهها ۱۰۰ تن پودر گوشت برای مصرف در واحدهای دامداری و آبزی پروری استان تولید شد.
رضایی گفت: ۶۸ هزار و ۶۳۵ مورد بازدید در راستای نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای دامی از سوی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از مراکز تحت نظارت در سال جاری انجام شد که ۱۰۸ تن فرآورده غیر بهداشتی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شده است./