مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر از تولید ۳۰۰ تن قارچ خوراکی دکمهای در این شهرستان خبر داد.
غلامرضا قنبری افزود: در حال حاضر سطح زیرکشت قارچ خوراکی دکمهای این شهرستان ۳ هزار مترمربع در فضای سالنی و در قالب مشاغل خانگی است.
وی تصریح کرد: قارچ دکمهای دارای ترکیباتی سرشار از پروتئین، املاح با ارزش، اسیدهای آمینه و ویتامینها بوده و مقادیر زیادی پتاسیم، فسفر، آهن و مقدار کمتری کلسیم دارند.
این مسئول افزود: برای راهاندازی این شغل، مهمترین عامل علاقهداشتن به انجام این کار است و همچنین احداث سالن با رعایت استانداردهای لازم و تجهیز سالن به وسایل مورد نیاز از جمله قفسههای فلزی، دستگاه رطوبتساز، وسایل سرمایشی و گرمایشی، دماسنج، رطوبتسنج و دستگاه تهویه خروجی است.
وی گفت: هر دوره پرورش قارچ، حدود دو ماه طول میکشد و تولیدکننده، سه تا پنج چین، برداشت محصول دارد.