پخش زنده
امروز: -
مدیر جهاد کشاورزی بابل از تولید سالانه یک هزار و ۲۷۶ تن قارچ دکمهای در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، محسن علی گل زاده گفت: سالانه یک هزار و ۲۷۶ تن قارچ خوراکی دکمهای در شهرستان بابل تولید و به بازار مصرف عرضه میشود.
او با اشاره به فعالیت ۹۴ بهره بردار پرورش و تولید قارچ در این شهرستان، افزود: مساحت پرورش قارچ خوراکی در این شهرستان بیش از ۱.۵ هکتار است.
مدیر جهاد کشاورزی بابل با بیان اینکه پرورش قارچ دکمهای نیاز به علم، تجربه و تخصص دارد و با بکارگیری علم در کنار تجربه به موفقیتهای چشمگیری در این زمینه خواهیم رسید، تصریح کرد: توسعه قارچ خوراکی را میتوان در اهمیت ارزش غذایی و دارویی، هزینه کم و تامین منبع پروتئین مورد نیاز دانست.
علی گل زاده گفت: قارچ یکی از سالمترین مواد غذایی است که میتواند در ترکیب رژیم غذایی مبتلایان به دیابت جای گیرد، چربی و کلسترول ندارد، مقدار کمی هیدرات کربن را در خودش جای داده و از لحاظ داشتن پروتئین در سطح خوبی قرار دارد، ویتامین، مواد معدنی، آب و فیبر هم از سایر ترکیبات موجود در قارچ هستند که به سلامت هرچه بیشتر بیماران مبتلا به دیابت کمک میکنند.
او با اشاره به اینکه همه قارچها خوراکی نیستند و برخی از قارچهای غیرخوراکی و سمی میتوانند کشنده باشند به مصرف کنندگان توصیه کرد قارچ مصرفی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و به صورت بسته بندیهای بهداشتی تهیه کنند.