ویتامین C فواید زیادی برای بدن دارد و دریافت این ویتامین به مقدار کافی در رژیم غذایی بسیار مهم است.
غذاهای حاوی ویتامین C
توت فرنگی
توت فرهنگی با رنگ یاقوتی ۸۵ میلی گرم ویتامین C در هر فنجان دارد و با داشتن دوز زیادی منگنز میتواند به ثابت نگه داشتن قند خون کمک کند.
انبه
انبههای شیرین و آبدار حاوی ۱۲۲ میلی گرم ویتامین C در هر میوه است و این میوه منبع قوی زآگزانتان هستند، آنتی اکسیدانی که با فیلتر کردن پرتوهای مضر نور آبی که به دژنراسیون ماکولا کمک میکند، به سلامت چشمان کمک میکند.
کلم بروکسل
یک فنجان از این کلم حاوی ۷۵ میلی گرم ویتامین C، همراه با مواد مغذی ضد سرطان است.
کیوی
دو عدد از این میوه حاوی ۱۲۸ میلیگرم ویتامین C دارد تحقیقات همچنین نشان میدهد کیوی احتمالاً به دلیل سطوح بالای سروتونین، هورمونی که در شروع خواب نقش دارد، به شما کمک میکند سریعتر به خواب بروید و کیفیت خواب را بهبود میبخشد.
فلفل دلمهای
همه فلفلهای دلمهای (سبز، زرد، قرمز و نارنجی) حاوی ویتامین C بیشتری نسبت به یک پرتقال هستند که از ۹۵ میلیگرم در فلفل سبز تا ۳۴۱ میلیگرم در فلفل زرد متغیر است. فلفل دلمهای کالری بسیار پایینی دارد.
هلو
یک هلوی متوسط دارای ۱۳۸ میلی گرم ویتامین C است.
کلم بروکلی
یک فنجان گلچه کلم بروکلی خام و خرد شده، حدود ۸۱ میلی گرم ویتامین C، همراه با ویتامین K بیشتری دارد که برای سلامت استخوانها و لخته شدن خون مناسب مهم است.
آب گوجه فرنگی
یک فنجان آب گوجه فرنگی دارای ۱۷۰ میلی گرم ویتامین سی، ۲۱ درصد از ویتامین A و ۱۵ درصد از پتاسیم روزانه است که همه آنها فقط ۴۱ کالری دارند.
کلم پیچ
این سبزی برگ سبز منبعی قوی از ویتامینهای B۶ و A است، ماده مغذی که سلامت شبکیه چشم را حفظ و رشد طبیعی دندانها و استخوانها را تقویت میکند.
گل کلم
این سبزی همه کاره دارای ویتامین C قدرتمندی است، حدود ۲۸۳.۴ میلی گرم در هر وعده (تنها در حدود ۱ سر گل کلم!) علاوه بر ویتامین C، گل کلم فاقد چربی و کلسترول بوده و همچنین دارای مقدار کمی سدیم است.