نارگیل از جمله میوههای خوشمزه با خواص گوناگون است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، نارگیل غنی از کالری، ویتامینها و مقدار زیادی مواد معدنی است.
به طور متوسط ۴۰۰ گرم نارگیل تقریبا همه ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن در یک روز را تامین میکند، در واقع ۱۰۰ گرم نارگیل حاوی ۳۵۰ گرم کالری است.
میوه نارگیل شامل؛ اسیدهای اشباع مانند اسید لوریک و ترکیبات فعال زیستی بوده که برای سلامت ضروری است.
هسته نارگیل منبع عالی از مس، کلسیم، منگنز، منیزیم و روی و همچنین منبع خوبی از فولات، نیاسین، تیامین و پیریدوکسین و سرشار از پتاسیم است.
آب نارگیل نیز بسیار باطراوت است و حاوی قندهای ساده، الکترولیت ها، مواد معدنی، اسید فسفاتاز، کاتالاز، دی هیدروژن پراکسید و پلی مراز است.
نه تنها آب آن، بلکه روغن نارگیل نیز به عنوان یک غذای فوقالعاده طبقهبندی میشود و ترکیب منحصر به فرد آن از اسیدهای چرب میتواند تاثیر عمیقی روی سلامت شما داشته باشد.
جالب است بدانید که مصرف نارگیل ترشح انسولین و استفاده از قند خون را بهبود میبخشد و با تاثیر مثبت که روی هورمونهای کنترل قند خون دارد، باعث کاهش ابتلا به دیابت میشود.