مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه از جوجه ریزی ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه در مرغداریهای این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، مهدی باباجانی از جوجه ریزی ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعهای در مرغداریهای شهرستان گلوگاه در از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.
مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه با اشاره به ۵۰ واحد فعال تولید مرغ گوشتی در این شهرستان، افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۶ هزار و ۷۰۰ تن گوشت مرغ زنده به ارزش ۲۷۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در این شهرستان تولید شد.
او گفت: وزن جوجههای یک روزه معمولا حدود ۴۲ گرم است که بعد از گذشت زمان پرورش که ۴۲ روز است به وزن ۲ هزار و ۵۰۰ گرم میرسد.
مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه افزود: گوشت مرغ یکی از پراهمیتترین غذاهای منشا حیوانی میباشد که حاوی ۹ اسید آمینه ضروری است. این ماده غذایی دارای مقدار قابل توجهی پروتئین است که به عضله سازی و جلوگیری از پوکی استخوان در افراد مسن و زنان کمک میکند.
گوشت مرغ یکی از مهمترین و پرمصرفترین گوشت حیوانات در کشور ما است. به همین منظور، پرورش مرغ گوشتی به طور گستردهای در مناطق مختلف کشور انجام میشود.