مصرف پروتئین سویا با کاهش بیماریهای قلبی - عروقی مرتبط است.
برخی مطالعات نشان داده که مصرف سویا گرگرفتگی را آرام کرده و از پوکی استخوان جلوگیری میکند.
غذاهای حاوی سویا سرشار از مواد مغذی از جمله ویتامین B، فیبر، پتاسیم، منیزیم و پروتئین با کیفیت بالا هستند.
مطالعات نشان داده شده جایگزینی گوشت قرمز با پروتئینهای گیاهی از جمله غذاهای حاوی سویا، لوبیا و آجیل کمتر افراد را در معرض بیماریهای قلبی قرار میدهد و همچنین افرادی که بالاترین میزان مصرف سویا، مثلا چهار روز در هفته را، داشتند کمتر در معرض خطر بیماریهای قلبی عروقی بودند.