تولید ۶۷۰۰ تُن پیاز در جغتای
۶ هزار و ۷۰۰ تُن محصول پیاز از مزارع جغتای برداشت و روانه بازار شد.
محمدجواد ایزدیان اظهار داشت: امسال به طور میانگین از هر هکتار سطح کشت پیاز در این شهرستان ۴۱ تن محصول برداشت شده است.
وی افزود: ارقام عمده پیاز کاشت شده در این شهرستان زرد و طلایی است و میزان مصرف سم و آفتکش در مزارع پیاز جغتای نسبت به سایر شهرستان ها پایین تر است.
مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت: پیازکاران با رعایت الگوهای ترویجی در کشت می توانند میزان قابل توجهی از این محصول را از هر هکتار برداشت و روانه بازار کنند.
شهرستان جغتای از قطب های مهم کشاورزی و دامپروری خراسان رضوی است که سالانه افزون بر ۵۴۸ هزار تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی در این منطقه تولید می شود و از این طریق بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال درآمد عاید بهره برداران می شود.
جغتای با ۳۴ هزار هکتار عرصه زراعی و باغی یکی از مراکز اصلی خراسان رضوی در زمینه تولید محصولات اساسی و راهبردی کشاورزی چون گندم، چغندرقند، ذرت، گردو، انگور، فلفل، زعفران و پسته است.
مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری جغتای در ۳۲۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.