بیش از ۱۹ هزار تن گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری تولید شد.
عباس میراحمدی افزود: در این مدت، ۲۱۶ هزار تن شیر و سه هزار و ۳۹۸ تن تخممرغ در چهارمحال و بختیاری تولید شده است.
وی گفت:سال گذشته هم ۲۷ هزار تن گوشت قرمز، ۲۹۶ هزار تن شیر، ۲۹ هزار تن گوشت مرغ و سایر ماکیان و پنج هزار و ۲۸۱ تن تخممرغ تولید شد.
میراحمدی افزود: در ابتدای سال جوجهریزی به علت بالا بودن قیمت نهاده به مشکل خورد و شاهد کاهش تولید مرغ بودیم، اما با رفع این مشکل جوجهریزی هم رو به افزایش است.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۲۱ درصد از کل تولیدات کشاورزی استان مربوط به دام و طیور است، گفت: این در حالی است که ۳۴ درصد از درآمد بخش کشاورزی مربوط به فروش تولیدات دام و طیور است، به عبارتی ۳۴ درصد از کل درآمد بخش کشاورزی مربوط به همین ۲۱ درصد تولیدات دام و طیور است.