پخش زنده
امروز: -
سالانه ۲۷ هزار تن گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری تولیدو روانه بازار می شود .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، معاون بهبود تولیدات دامی استان گفت: ۲۱۴ واحد مرغداری گوشتی در چهارمحال و بختیاری فعال است.
آقای میراحمدی افزود: ظرفیت تولید در هر دوره پنج میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه است.
به گفته وی، عمده نیاز نهاده طیور گوشتی در استان ذرت و سویا است که سالانه ۷۰ هزار تن ذرت و ۳۵ هزار تن سویا در سامانه بازارگاه تامین و در اختیار پرورشدهندگان قرار میگیرد.
معاون بهبود تولیدات دامی استان افزود: امسال ۴۰۰ تن ذرت علوفهای در استان تولید شد که نیاز دامداران حدود ۱۸۰ هزار تن است و مازاد آن نیز به استانهای همجوار ارسال میشود.