۷۰ درصد کیوی تولیدی شهرستان تنکابن به خارج از کشور صادر می شود.
عبداله غلامپور با اشاره به اهمیت هرس درختان کیوی و ضرورت اجرای صحیح آن، از برگزاری کارگاه آموزشی ترویجی "هرس باغات کیوی" در شهرستان تنکابن خبر داد و گفت: کیوی در مقایسه با سایر درختان نیمه گرمسیری با آفات و بیماریهای کمتری مواجه بوده و خسارت زیادی از این نظر متحمل نمیشود و مقاومت آن به سرما بیش از مرکبات است و احتیاج به رطوبت و آب دارد و به دمای ۱۰ درجه سانتیگراد زیر صفر نیز مقاوم است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تنکابن با بیان اینکه برداشت کیوی هر ساله از نیمه دوم آبان ماه آغاز میشود، افزود: با توجه به شرایط مساعد جوی، پیش بینی می شود امسال، ۹۰ هزار تن کیوی در باغات این شهرستان برداشت و به بازار مصرف عرضه شود.
وی با بیان اینکه این شهرستان با داشتن ۳ هزار و ۹۰۰ هکتار باغ کیوی و ۵ هزار بهره بردار و تولید سالانه ۹۰ هزار تن محصول، رکورددار تولید این محصول در استان است، گفت: ۷۰ درصد این محصول به کشورهای هند، روسیه و حاشیه خلیج فارس صادر و ۳۰ درصد در داخل کشور فرآوری و مصرف میشود.