فلفل گیاهی از سرده فلفل دلمهای است که به عنوان یکی از چاشنیهای غذاها مورد استفاده قرار میگیرد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، فلفل تند یا فلفل چیلی میوه گیاهی از سرده فلفل دلمهای است که به عنوان عضوی از خانواده بادنجانیان شناخته میشود و خواص بیشماری دارد که نباید از آن غافل شد.
کپسایسین موجود در فلفل تند دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی بوده و برای پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان و درمان آنها مفید است.
باید بدانید که فلفل تند قاتل سلولهای سرطان پروستات است و کپسایسین سلولهای سرطان پروستات را وادار به خودکشی میکند، همچنین فلفل تند با نابودی ژنهای مسئول ایجاد تومور پروستات به درمان این نوع سرطان کمک میکند.
فواید فلفل برای سردرد میگرنی
کپسایسین موجود در فلفل تند با مهار نوروپپتید P که فرستنده اصلی درد به مغز است به درمان سردرد میگرنی و سردرد ناشی از سینوزیت کمک میکند.
همچنین حاوی مقادیر بالایی بتاکاروتن، ویتامین C و ویتامین A است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و برای درمان سرماخوردگی و گلودرد مفید است.
علاوه بر این کپسایسین موجود در فلفل تند باعث تحریک ترشحها شده و موکوس را از بینی و یا ریهها جمع آوری کرده و دفع میکند.
دیابتیها فلفل بخورند
جالب است بدانید که فلفل تند حاوی مقادیر بالایی آنتی اکسیدان کپسایسین، ویتامین C و کاروتنوئیدها است و به بهبود تنظیم انسولین در بدن کمک کرده و برای پیشگیری از افزایش قند خون و درمان دیابت نوع ۲ مفید است.
باید به نکته اشاره کرد که برخلاف تصور عموم فلفل تند با از بین بردن باکتریهای ایجاد کننده زخم معده به درمان این بیماری کمک کرده و در سلامت دستگاه گوارش موثر است.