سخنگوی شهرداری تهران گفت: از ابتدای آغاز به کار قرارگاه اجتماعی تاکنون، ۱۷ هزار و ۵۰۰ معتاد متجاهر در پایتخت ساماندهی و در مراکز ماده ۱۶ پذیرش شدهاند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عبدالمطهر محمدخانی گفت: مدیریت شهری فعلی در حوزه آسیبهای اجتماعی به خصوص ساماندهی معتادان متجاهر خود را موظف میداند که ورود داشته باشد و فراتر از آنچه که قانون وضع کرده عمل کند.
سخنگوی شهرداری تهران با اشاره به اینکه شهرداری میتوانست در این حوزه مسئولیتی را برعهده نگیرد، افزود: ظرف ۶ ماه ۵ هزار ظرفیت را فقط شهرداری تهران ایجاد کرد که این میزان بیش از نیمی از کمبودهایی را که در این زمینه وجود داشت، مرتفع میکند و ۲۵۰۰ ظرفیت دیگر تا پایان سال ایجاد خواهد شد.
عبدالمطهر محمدخانی با اشاره به اینکه تهران ۹ هزار ظرفیت برای ساماندهی معتادان متجاهر نیاز داشت و قرار است ۴ هزار ظرفیت دیگر را دستگاههای مختلف تأمین کنند، افزود: طبق برنامهریزیها در قرارگاه اجتماعی مقرر شد پلیس، سازمان زندانها، بهزیستی و سپاه ظرفیتهای موجودشان را افزایش دهند تا این چهار هزار کمبود باقی مانده هر چه زودتر جبران شود.
سخنگوی شهرداری تهران گفت: تهران ۲۵ هزار معتاد متجاهر دارد که از ابتدای آغاز به کار قرارگاه اجتماعی تاکنون، ۱۷ هزار و ۵۰۰ معتاد متجاهر ساماندهی و وارد مراکز ماده ۱۶ شدهاند. وعلاوه بر این ۵ هزار ظرفیت خالی نیز داریم یعنی اگر افراد باقی مانده در خیابان را جمعآوری کنیم کار تقریباً تمام شده است.
عبدالمطهر محمدخانی افزود: شهرداری تهران علاوه بر ورود جدی به بحث کمبود ظرفیت، برای اولین بار مسئولیت پذیرش معتادان متجاهر منع پذیرشی را بر عهده گرفته است.
سخنگوی شهرداری تهران با بیان اینکه ۷۰ درصد معتادان متجاهر منع پذیرشی در مراکز شهرداری تهران پذیرش شدهاند، افزود: درمان هرکدام از این معتادان، متوسط ماهی ۳۰ میلیون تومان هزینه دارد و شرایط نگهداری آنها در مقایسه با دیگر معتادان متجاهر بسیار خاص است.