معاون سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: برنامه هفتم توسعه مبتنی بر سند چشم انداز ۱۴۰۴، اسناد آمایش ملی، سیاستهای کلی برنامه هفتم، بیانیه گام دوم و سند تحول مردمی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، افشین کسالایی در دومین همایش ملی آمار و برنامه ریزی در مدیریت شهری در اهواز گفت:در چهار برنامه توسعه قبل از انقلاب و شش برنامه توسعه بعد از انقلاب تمام برنامه ریزیها از نوع جامع بوده است و این در حالی است که این روش برنامه ریزی در برنامه هفتم تغییر میکند.
وی افزود: در مرحله تدوین نظام نامههای برنامه هفتم توسعه قرار داریم و برنامه هفتم توسعه علاوه بر ترسیم وضع موجود، آینده اقتصاد و توسعه کشور در سطوح متعدد را مورد توجه قرار میدهد.
معاون سازمان برنامه و بودجه کشور ادامه داد: برنامه هفتم توسعه ناگزیر به برنامه محور بودن است و برای اولین بار برنامه هفتم با پارادایم رشد فراگیر و مبتنی بر سه سطح اصلیترین پیشران ها، رد مهمترین بحرانها و خلق مهمترین بسترهای پیشرفت کشور ترسیم میشود.
کسالایی گفت: برنامه هفتم توسعه این قابلیت را خواهد داشت تا در صورتی که یک استان دارای پیشران، بحران و یا بستر پیشرفت خاص خود باشد، این موارد با ارایه دلایل توجیهی به سازمان برنامه بودجه پیشنهاد کند.
وی بیان کرد: ارتقای نظام سلامت، تقویت پلتفرمهای دانش بنیان، ارتقای نظام تامین اجتماعی، تقویت مدیریتهای محلی از جمله موضوعاتی است که در در سند چشم اندازی آورده شده است.