استاندار گیلان: اشکور رحیم آباد رودسر با داشتن ظرفیتهای انسانی و حمایت از صنعت کشاورزی و گردشگری رونق مییابد.
وی با بیان اینکه باید محصول گل گاوزبان هم به نام اشکور رحیم آباد رودسر ثبت ملی شود ، افزود : باید باغهای فندق گیلان توسعه یافته و در کنار کمیت ، به کیفیت محصول فندق هم توجه ویژه شود.
وی با اشاره به لزوم برگزاری جشنواره شکرانه برای افزایش ۲۰ درصدی محصول برنج در استان ، اضافه کرد : باید کشاورزی در گیلان بر اساس توانمندی مناطق و منابع در دسترس انجام شود و زنجیره صنایع تبدیلی و بسته بندی مورد توجه خاص قرار گیرد.
دکتر اسدالله عباسی با تاکید بر لزوم تقویت و معرفی توانمندیهای صنعت کشاورزی و گردشگری دهستان اشکور رودسر، افزود: با تشکیل تعاونیهای مشترک از سوی جوانان در بخش گردشگری، فرآوری و بسته بندی فندق ، میتوان اقتصاد در روستای اشکور و دیگر روستاهای اطراف را رونق داد.
وی همچنین ضمن دیدار صمیمانه چهره به چهره با شرکت کنندگان در جشنواره ملی فندق، از نمایشگاه عرضه مستقیم فندق و صنایع دستی بازدید کرد.
استاندار با حضور در یک کارگاه فرآوری فندق در روستای زیاز ، دستورات لازم برای تسریع در توسعه کارگاههای فرآوری فندق را صادر کرد.
در جشنواره ملی شکرانه برداشت محصول فندق که با حضور اقشار مختلف مردم برگزار شد ، از یک فندق کار نمونه تقدیر شد.