مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: ۱۰ شرکت تولیدکننده مواد غذایی، نشان ایمنی و سلامت دریافت میکنند.
وی ادامه داد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از سال ۸۶ نشان ایمنی غذا را به شرکتهایی اعطا میکند که مطابق با دستورالعملهای لازم نشان ایمنی فعالیت میکنند.
مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: معیارهای دریافت این نشان وجود نداشتن مواد افزودنی شیمیایی و مصنوعی، حداقل میزان کالری، کاهش عوامل خطر در مواد غذایی مانند اسیدهای چرب ترانس، قند و نمک، استفاده از مواد افزودنی طبیعی، ارتقا ایمنی فرآوردههای غذایی، تولید فرآوردههای عاری از سموم قارچی و آلودگیهای بیولوژیک و... و کاهش ۵۰ درصدی مواد غذایی تولیدی فلزات سنگین است.