شکلات فراسودمند عناب، تولید محققان جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی با حضور روسای بسیج مستضعفین و سازندگی کشور در نمایشگاه اجلاسیه ملی جهادگران در شهرستان فردوس رونمایی شد.
ابراهیمی افزود: امروز فرمولاسیون شکلات عناب به منظور تولید یک محصول بازار پسند و پاسخگوی ذائقه و سلیقه مصرف کننده با حفظ خواص اصلی این محصول در مسیر ورود به بازارهای مصرف است.
وی گفت: تاکید بر فراوری محصولات استراتژیک منطقه خواهد توانست توسعه اقتصادی این محصولات را تسهیل کرده و سهم اقتصادی کشاورزان و فعالان این حوزه را به صورت چشمگیری افزایش دهد.
سرپرست جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: ایده تولید شکلات فراسودمند عناب در سال ۹۶ شکل گرفت و در سال ۹۹ این ایده در مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی به طرح پژوهشی تبدیل شد و پس از اجرای طرح در سال ۱۴۰۰، به عنوان طرح برگزیده استان انتخاب شد.
ابراهیمی با اشاره به اینکه در فراورده شکلات فراسودمند عناب، پالپ عناب و ترنجبین جایگزین قسمتی از شکر شده که میزان کالری این محصول را نسبت به محصولات مشابه موجود در بازار کاهش داده است، افزود: فیبر خام موجود در شکلات به واسطه افزودن عناب و ترنجبین افزایش یافته که موجب ایجاد تاثیرات مثبت در عملکرد دستگاه گوارش مصرف کننده خواهد شد.
وی گفت: شکلات عناب محصولی دانش بنیان و فراسودمند به شمار میرود که در سال ۹۹ به عنوان اختراع در مرکز مالکیت فکری ثبت شده است، این فراورده مشابه خارجی ندارد و برای اولین بار محصولی با این ویژگی ها، در دنیا تولید شده است.