پخش زنده
امروز: -
معاون دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب گفت: حضور جهادی رهبر معظم انقلاب در زلزله سال ۱۳۴۷ الگوی تمام حرکت های جهادی در کشور است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، عطار زاده در اجلاسیه ملی جهادگران با اشاره به حضور جهادی آیت الله خامنهای و روحانیون جهادگر برای خدمت رسانی به زلزله زدگان شهرستان فردوس در سال ۱۳۴۷، گفت: دغدغه مندی ایشان متوقف به این تاریخ نبوده است، حضور در خدمت رسانی به مردم در زلزله ۱۳۴۷ اسفراین، سیل اردیبهشت ماه ۱۳۵۷ قوچان، سیل تیرماه ۱۳۵۷ جنوب سیستان و بلوچستان و زلزله شهریور ماه ۱۳۵۷ طبس نشان دهنده ایفای نقش و رسالت همیشگی روحانیت شیعه در همراهی با مردم است.
عطار زاده گفت: این دغدغه مندی و روش رهبر معظم انقلاب پس از انقلاب نیز ادامه یافت و با همراهی جوانان انقلابی جهاد سازندگی را برای ازبین بردن محرومیت ناشی از ظلم رژیم پهلوی در کشور حمایت و همراهی کرد.
وی گفت: آیت الله خامنهای پس از انقلاب و در مسئولیتهای مختلف علاوه بر حضور میدانی در حوادث، سوانح و بلایای طبیعی، بر حضور فعال مسئولان و ایفای نقش دقیق و کامل شان در قبال مردم تاکید و مردم را به همراهی و همدلی با یکدیگر توصیه میکرد.
معاون دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب گفت: در پنجاه و چهارمین سالگرد حضور جهادی رهبر معظم انقلاب اسلامی در خدمت رسانی به مردم زلزله زده شهرستان فردوس و به یاد اولین اردوی جهادی جوانان دوره امام خمینی، گرد هم جمع شده ایم تا این روش و الگوی کارآمد در تراز انقلاب اسلامی و این سیره دینی گرامی بداریم.
عطار زاده با اشاره به رونمایی از کتاب دوباره فردوس در رویداد ملی جهاد مقدس گفت: این کتاب که روایت داستانی از حضور جهادی آیت الله خامنهای در رویداد تلخ زلزله فردوس به قلم سید علیرضا مهرداد میباشد به علاقهمندان سیره رهبر معظم انقلاب تقدیم میکنیم.
وی افزود: این کتاب که برای نخستین بار خاطرات و اسناد معظم له را در خصوص حضور جهادی ایشان در کمک رسانی به مردم زلزله زده فردوس در سال ۱۳۴۷ را در معرض علاقهمندان قرار میدهد.
معاون دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب گفت: دفتر حفظ و نشر آیت الله خامنهای در راستای نشر اندیشه و شناساندن ابعاد شخصیت و سیره رهبر معظم انقلاب در قالب مستند غیر رسمی روایت منشتر نشده، دیدار رهبر معظم انقلاب با فعالان مردمی حرکتهای جهادی را که در قالب دیدارهای پنج شنبهای ایشان در سال ۱۳۹۸ انجام شده بود، به همراه گوشهای از اقدامات و فعالیتهای معظم له در عرصه خدمت رسانی و امداد اجتماعی را تولید و برای نخستین بار امروز برای فعالان جهادی کشور در این رویدار ملی اکران اختصاصی شد.
نویسنده کتاب دوباره فردوس در این اجلاسیه گفت: این کتاب روایت یک افتخار گمشده در تاریخ فردوس بود که در این سالها از آن غفلت شده بود.
علیرضا مهرداد با بیان اینکه در این کتاب مصاحبه با زلزله زدگان و بازماندگان زلزله مهیب فردوس و گروههای امداد روحانیونی که در آن زمان حاضر بودند جمع آوری شده است، گفت: نوشتن این کتاب حدود چهار سال زمان برده است، در این مراسم همچنین حجت الاسلام علی مرادی و حبیب الله قهرمانی از حاضران در زلزله ۴۷ به بیان خاطرات خود پرداختند.