شربت رُب انار یکی از نوشیدنیهای طبیعی و مناسب روزهای گرم تابستان است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، انار از جمله میوههای دوست داشتنی است و طرفداران زیادی دارد و همه آن را به عنوان میوهای بهشتی میشناسند.
این میوه ارزشمند علاوه بر تصفیه خون، صفرابُر است، کبد چرب را درمان و از سردردهای میگرنی و غیرمیگرنی جلوگیری میکند، باعث شفافیت پوست شده و به دلیل جلوگیری از پیری، از آن به عنوان نماد تولد و جاودانگی یاد میشود.
باتوجه به اینکه انار میوهای زمستانی است و در فصل تابستان در دسترس نیست، میتوان از رب انار برای تهیه شربت استفاده و با نوشیدن آن از گرمازدگی پیشگیری کرد.
برای تهیه هر یک لیوان شربت، آب، یک قاشق غذاخوری رب انار و یک قاشق غذاخوری عسل یا شکر قهوهای یا سفید را مخلوط میکنیم، البته میتوان از یک تا ۲ قاشق غذاخوری عرق کاسنی یا گلاب استفاده کرد.
البته براساس ذائقه نیز میتوان هنگام نوشیدن مقدار کمی نعنا خشک را در شربت آماده شده بریزید.
شربت رب انار برای خانمهای باردار و دارای حالت تهوع به دلیل داشتن ویتامین ب ۳ یا نیاسین مفید است و از افزایش اشتها جلوگیری میکند.
از دیگر خواص انار میتوان به کمک در رشد مغز و هوش جنین، کاهش کلسترول خون به دلیل داشتن پلی فنول، جلوگیری از لایههای چربی در رگها و در نتیجه بهبود عملکرد قلب، کاهش فشار خون، تقویت خاصیت ارتجاعی و جوانسازی و شفافیت پوست، تنظیم آنزیمها و بالا نگهداشتن انرژی بدن اشاره کرد.