خوردن چای سبز (green tea) از بیماری کرونر قلب پیشگیری میکند.
چای سبز با داشتن اثرات آنتی اکسیدانی، کاهنده چربی و پرفشاری خون، ضدالتهاب و ضدانعقاد است.
بر اساس نتایج مطالعات، چای سبز، غلظت خونی کلسترل تام و نوعی کلسترل مضر به نام LDL-C را کاهش میدهد، اما تاثیری بر غلظت کلسترل مفید خون یعنی HDL-C و تری گلیسرید ندارد.
تاثیر چای سبز بر غلظت چربیهای خون با افزایش مدت مصرف آن بیشتر میشود. خوردن چای سبز بی ضرر است، اما مصرف مقادیر زیاد آن بخصوص در زنان باردار ممکن است موجب کمبود آهن و فولات بدن شود.