مسئول نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی از تصمیم و تلاش این نهاد برای احیای سریع قلعه اربابی دورباش تکاب خبرداد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی گفت : ضمن حضور میدانی و بازدید از تمام نقاط آثار یاد شده مشخص شد بخشی از این بنا تخریب شده و بخشی هم توسط میراث فرهنگی مرمت شده است اما بخشی از این آثار هنوز سرپاست و مرمت میشود و می تواند بعنوان یک نقطه گردشگری مورد استفاده قرار گیرد و جمعیت هلال احمر نیز بدنبال آن است تا با اقدامی سریع نواقص موجود را مرتفع و بخشهای قابل ترمیم را احیا و در اختیار مردم قرار دهد تا بعنوان میراثی ماندگار از این آثار بازدید کنند..
حجت الاسلام بهزاد پیروزفر گفت : ملکی که در روستا در اختیار جمعیت هلال احمر قرار دارد موقوفه است که مسائل شرعی و حقوقی خاص خود را دارد ، اما در رابطه با احیای این مجموعه و حفاظت و بازسازی آن باید تلاشی صورت گیرد تا این دو بنای تاریخی مورد بازدید و استفاده قرار گیرد.
وی در ادامه گفت : با توجه به اظهار نظر مسؤلین میراث فرهنگی استان ، از مدیر کل حقوقی و املاک جمعیت هلال احمر کشور ، مشاور و رئیس جمعیت هلال احمر کشور در حوزه موقوفات دعوت کردیم تا با حضور میدانی در روستای دورباش تکاب ، از نزدیک موضوع را بررسی و مورد پیگیری قرار دهیم .
بهزاد پیروز فر افزود : بخشی از این بنا تخریب شده و بخشی هم توسط میراث فرهنگی مرمت شده است اما بخشی از این آثار هنوز سرپاست و می شود مرمت و بعنوان یک نقطه گردشگری مورد استفاده واقع شود.
وی افزود : جمعیت هلال احمر نیز بدنبال آن است تا با اقدامی سریع نواقص موجود را مرتفع و بخشهای قابل ترمیم را احیا و در اختیار مردم قرار دهد تا بعنوان میراثی ماندگار از این آثار بازدید نمایند.
مسؤل نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان گفت : بحث هزینه های مرمت و مسائل و مشکلاتی که دارد و بحثهای حقوقی و شرعی آن را در جلسات متعدد مطرح و پیگیری کرده ایم لذا احیای این ملک مستلزم این است که با همکاری میراث فرهنگی طی جلسات تخصصی آتی باقی مسائل را حل و فصل کنیم.
بهزاد پیروز فربا اشاره به ماهیت کار این نهاد و لزوم انجام مرمت تخصصی گفت : در جلسات تخصصی آتی مسائل بررسی و امیدوارم بزودی با احیای مجدد این مجموعه ، این آثار فاخر را بعنوان قطب گردشگری برای بازدید هموطنان عزیزمان مهیا سازیم.