مسئول مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت اراک به مردم به خصوص حجاج توصیه کرد فصل تابستان به اندازه کافی آب بنوشند.
وی افزود: نباید برای آب خوردن منتظر تشنگی ماند و سپس آب نوشید.
او تاکید کرد: همچنین توصیه میکنیم در گرمای شدید هر ۸ ساعت حدود ۲ تا ۴ لیوان آب نوشیده شود که بتواند آب کافی بدن تأمین و در تعریق بدن و در نتیجه خنک شدن آن کمک کند.
مسئول مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت اراک ادامه داد: به همین دلیل به هم استانیهای عزیز توصیه میکنیم حتما در این روزها و قبل از خارج شدن از منزل آب نوشیده و حتما تعدادی بطری آب همراه داشته باشند.
فراهانی خاطرنشان کرد: همچنین میتوان از مواد غذایی، چون آب لیمو، تخم شربتی، خاکشیر، به لیمو، آب هندوانه و عرق کاسنی در قالب نوشیدنی برای کاهش گرمازدگی استفاده کرد.
وی یادآور شد: همچنین تاکید میکنیم در روزهای گرم از نوشیدن مایعات شیرین جلوگیری نمایید، چون این کار باعث دفع مقدار زیادی آب از بدن میشود.
او عنوان کرد: اما در رابطه با رژیم غذایی این فصل باید سعی کرد پروتئین (گوشت) و نمک کمتری استفاده شود چراکه اینها میتوانند باعث گرما در بدن شوند. همچنین مصرف میوه و سبزیجات تاثیر زیادی در کاهش دمای بدن دارد.
مسئول مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت اراک در پایان گفت: طپش قلب غیر عادی، سرگیجه، حالت تهوع یا سر درد از جمله علائم گرمازدگی است و باید به سرعت بدن را خنک کرده و دمای بدن را کاهش داد.