پیشگیری ازگرمازدگی با اجتناب از مصرف کافئین در فصل تابستان
مصرف کافئین و نوشیدنیهای کافئیندار مثل قهوه در فصل تابستان از جمله خوراکیهایی هستند که برای جلوگیری از کم آبی بدن باید از خوردن آنها اجتناب کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اراک؛ مسئول گروه تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: مصرف کافئین و نوشیدنیهای کافئیندار مثل قهوه در فصل تابستان از جمله خوراکیهایی هستند که برای جلوگیری از کم آبی بدن باید از خوردن آنها اجتناب کرد.
دکتر فاطمه عزیزی سلیمان گفت: مواد کافئین دار مانند چای پررنگ، قهوه، نوشابه مشکی، شکلات هایی که درصد کاکائو بالایی دارند، غذاهای پر ادویه، نوشیدنی های داغ و انرژی زا و گازدار بهتر است در فصل تابستان مصرف نشوند.
وی تاکید کرد:استفاده از سبزیجات در طول روز و هفته، مصرف ۸ لیوان آب در روز، غذای کم حجم و در دفعات بیشتر، مصرف شربت خاکشیر، تخم شربتی، نعنا، سکنجبین، کاسنی، شاتره، عرقیجات، شربت لیمو تازه و آب سبزیجات و میوه های تازه مثل سیب و انگور از تغذیه های مناسب فصل تابستان می باشد و تشنگی و گرما زدگی را به حداقل می رساند.
وی خاطر نشان کرد: در صورت بروز گرمازدگی کلیه فعالیتهای خود را متوقف کرده ، به مکان خنکتر رفته و آب خنک و دمای مناسب به صورت جرعه جرعه بنوشید و در صورت وخیم شدن علائم در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید.