شورای برنامه ریزی و توسعه؛
رشد ۲۳ درصدی اعتبارات هزینهای دستگاههای استان مرکزی
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی گفت: ۵۷۰ میلیارد تومان در بخش اعتبارات هزینهای بین ۲۳ دستگاه استان مرکزی با ۲۶درصد رشد نسبت به سال گذشته توزیع شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اراک؛ رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی در شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی گفت: ۹۸۸ میلیارد تومان اعتبارات تملک سرمایهای سال ۱۴۰۱ استان توزیع شد که ۲۹ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است.
نوربخش عسکری افزود: ۵۷۰ میلیارد تومان نیز در بخش اعتبارات هزینهای بین ۲۳ دستگاه استان مرکزی با ۲۶درصد رشد نسبت به سال گذشته توزیع شد.
فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی هم گفت: محدودیت منابع مالی کشوری برای همگان روشن است و اختصاصی به این دولت ندارد.
شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی
شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی
شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی
شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی
شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی
شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی
شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی
شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی
شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی
شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی
وی اظهار داشت: اگر همه بودجه عمرانی نیز در بخش جاری هزینه شود مشکلات همچنان باقی است و نواقص رفع نخواهد شد.
استاندار مرکزی گفت: مدیران و فرمانداران استان مرکزی باید از ظرفیت اقتصادی موجود استان برای اجرای طرح اقتصادی و عمرانی استفاده کنند و معطل ارقام کم اعتبارات نباشند مدیران دستگاههای اجرایی استان میتوانند برای جبران کمبودها از اعتبارات ملی استفاده کنند.
وی اظهار داشت: در برنامه ریزی برای سفر رییس جمهور به استان مرکزی تلاش شده تعادل و توازن بین شهرستان ها، دستگاههای اجرایی و طرحها با قوت اعمال شود.
مخلص الائمه افزور: در قانون بودجه ۱۴۰۱ در پیش نویس لایحه دولت موضوع صندوق توسعه استان با عنوان صندوق پیشرفت و عدالت پیش بینی شده بود و میتوانست نقش حیاتی در میزان عقب ماندگی استان داشته باشد که در مجلس نیاورد و نقیصه در بودجه ۱۴۰۱ باقی ماند.
استاندار مرکزی گفت: در توزیع پیشنهاد تملیکی دارایهای سرمایهای سال ۱۴۰۱ استان در سرفصلهای مختلف ضوابط از پیش، تدوین شده است که دست استان برای جابجایی اعتبارات باز نیست.
مخلص الائمه افزود: امید است نظام برنامه ریزی ارتقا یابد و نقاط ضعف روزی با همت دولت و مجلس رفع شود.
وی اظهار داشت: چندسالی است که نظام بودجه ریزی کشور که رهبر معظم انقلاب نیز دستور اصلاح آن را داده اند، تاکنون کار موثری برای آن انجام نشده و باید دولت در کار گروه مناسبی این دستور به زمین مانده را محقق کند.
کریمی نماینده مردم اراک کمیجان و خنداب در مجلس هم گفت: در حوزه محرومیت زدایی تلاش ما این هست که از ظرفیتهای بودجه حداکثر استفاده شود.
وی افزود: رایگان شدن مصرف آب، برق و گاز خانوارهای محروم در حد الگوی مصرف، اختصاص ۲۷ صدم درصد برای توسعه ورزش همگانی و ورزش روستایی و آموزش و پرورش، بخشودگی جرایم اخذ شده برای وامهای مناطق زلزله زده در روستاها، اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان برای بهسازی راههای روستایی و طرحهای هادی روستایی، اختصاص درآمد حاصل از افزایش جرایم رانندگی به بهسازی راههای روستایی و مناطق محروم، اختصاص قیر رایگان برای بهسازی راههای روستایی و معابر عمومی، اختصاص ۶ هزار میلیارد تومان برای کمک به آب رسانی، راه سازی، طرحهای هادی روستایی و بهسازی روستاها، اختصاص ۳۵ همت برای پرداخت مطالبات و پیمانکاران راهها و معابر روستایی، تصویب اختصاص درآمد حاصل از افزایش پله کانی بهای آب شهری برای آب رسانی به مناطق روستایی و تصویب تامین منابع لازم جهت توسعه شبکه ملی اطلاعات و ارتقای پوشش اینترنت در روستاهای کمتر برخوردار از جمله اقداماتی است که برای محرومیت زدایی اختصاص یافته است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی نیز گفت: در منابع ملی تملک داراییهای سال گذشته ۲۵۰ میلیارد تومان سرجمع کشور پیش بینی شده بود که متوسط هر استان ۷میلیارد تومان تعیین شد و اداره کل ورزش و جوانان استان موفق شد ۱۵میلیارد تومان جذب کند.
عابد حقدادی افزود: در طرح صفر ۴۳ نیز از سرجمع اعتبارات تملک دارایی کشور نیز ۵۰۰ میلیارد تومان پیش بینی شده بود که متوسط برای هر استان ۱۶میلیارد تومان بود، اما ورزش و جوانان استان موفق شد ۳۸ هزار میلیارد تومان را با پیگیریهای متعدد جذب کند.
وی اظهار داشت: ورزش و جوانان استان مرکزی اکنون ۵۰ میلیارد تومان به پیمانکاران بدهکار است، اما با پیگیری انجام شده ۲۵۰ هزار مترمربع فضای ورزشی با ۹۰ میلیارد تومان اعتبار به استان اضافه شده است.