بیش از ۲ ونیم میلیارد تومان درآمد استان حاصل فروش اموال مازاد
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان: ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان منابع مالی از محل فروش اموال مازاد در استان کسب شد که ۱۰۰ درصد به استان برگشت داشته و صرف دستگاههای مربوطه شدهاست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اراک؛ رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی گفت: ۹۲۶ میلیارد تومان در ۱۱ ماه امسال از محل اعتبارات استانی به این استان ابلاغ شده است.
«رقیه یادگاری»در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی افزود: ۴۲۰ میلیارد تومان معادل ۴۵ درصد این اعتبارات به استان مرکزی تخصیص یافته که ۱۴۵ میلیارد تومان معادل ۳۵ درصد آن نقدی و ۲۷۵ میلیارد تومان ۶۵ اسناد خزانه ۱۴۰۳ بودهاست.
وی ادامه داد: ۴۱۲ میلیارد تومان اعتبار عمرانی نیز امسال به استان مرکزی ابلاغ شده که ۲۴۰ معادل ۵۸ درصد این منابع مالی به استان تخصیص یافته است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۴۳ میلیارد تومان این اعتبارات به صورت نقدی برای نیروهای طرحی، ۱۴ میلیارد تومان به صورت نقدی برای تعمیر و نگهداری سرمایه گذاریهای انجام شده و ۱۹۶ میلیارد تومان به صورت اسناد خزانه به استان تخصیص یافته است.
یادگاری افزود: ۸۰ میلیارد تومان نیز از محل اعتبارات نفت و گاز امسال به استان مرکزی ابلاغ شد که ۱۵ میلیارد معادل ۲۰ درصد تخصیص یافته و بین دستگاه ها توزیع شده است.
وی با یادآوری ابلاغ ۲۴۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات متوازن به استان مرکزی خاطر نشان کرد: ۵۷ میلیارد معادل ۲۵ درصد این اعتبارات به استان مرکزی تخصیص یافته است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی اظهار داشت: ۲ میلیاد و ۶۰۰ میلیون تومان منابع مالی از محل فروش اموال مازاد در استان کسب شد که ۱۰۰ درصد به استان برگشت داشته و صرف دستگاههای مربوطه شدهاست.
یادگاری، اوراق تسویه خزانه را منابع مناسبی برای تهاتر بدهیهای دستگاههای استان مرکزی عنوان کرد و گفت: ۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیارد تومان اوراق اسناد خزانه امسال تهاتر شده که بیشتر آنها مربوط به راه و شهرسازی و آبفا استان بوده است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۱۳۹ میلیارد تومان در حوزه محرومیت زدایی امسال به استان ابلاغ شده که ۶۹ میلیارد تومان تخصیص نقدی بوده است.
یادگاری اظهار داشت: ۵۳ میلیارد تومان از محل سایر منابع امسال به استان مرکزی ابلاغ شد که ۵۴ درصد آن تخصیص یافته است.
وی، مجموع اعتبارات هزینهای ابلاغ شده به استان مرکزی را ۴۹۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: ۴۲۷ میلیارد معادل ۸۷ درصد این اعتبارات به استان تخصیص یافتهاست.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی یادآور شد: یکهزار میلیارد تومان در ۱۰ ماهه امسال مازاد درآمد در استان کسب شده که بخشی از آن به استان بر میگردد.
یادگاری افزود: پنج هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان از محل فروش اموال مازاد دستگاهها امسال در استان مرکزی کسب شد و پیش بینی می شود با فروش اموال مازاد سازمان جهاد کشاورزی منابع مناسبی جذب شود.
وی گفت: پنج هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان از محل تحقق درآمدها امسال در استان مرکزی پیش بینی شده بود که تا پایان دی ماه پنج هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان معادل ۱۲۳ درصد مازاد درآمد در استان کسب شد که بیشتر این درآمدها مربوط مالیات بوده است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی افزود: ۷۰۰ میلیارد تومان عوارض آلایندگی و یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده امسال در استان کسب شد که عوارض آلایندگی در بین شهرستانهای متاثر از آلودگی کارخانجات و مالیات بر ارزش افزوده به نسبت جمعیت در بین تمام شهرستانها توزیع شده است.
یادگاری یادآور شد: یک هزار میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی مبادله موافقت نامه امسال در استان انجام شده و با توجه به اینکه تایید نهایی و زمان بر بودن، نیاز است دستگاهها سهم خود را از دستگاههای مرکزی بر اساس سهم مشخص شده در موافقت نامه ملی دریافت کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: ذخایر کالاهای اساسی در کشور و این استان در پنج سال گذشته بی سابقه است.
«علی صفری» افزود: مشکلی در زمینه تامین گوشت مرغ در روزهای پایانی سال در استان مرکزی وجود نداشته و گوشت منجمد نیز به میزان کافی ذخیره سازی شده و در صورت نیاز در بازار عرضه می شود.
وی ادامه داد: ۲ تا سه هزار تن برنج خارجی امسال در بازار عرصه شده و آمادگی عرضه این محصول به هر میزان که بازار استان کشش داشته باشد، وجود دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: همچنین در تامین روغن در استان مشکلی وجود نداشته و محصول شکر نیز برای ماه مبارک رمضان به میزان کافی در استان ذخیره سازی شدهاست.
صفری افزود: گندم نیز به میزان کافی در استان مرکزی ذخیره سازی شده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
وی یادآور شد: ۹۰۰ تن میوه شب عید برای استان مرکزی تامین شده که ۸۰ درصد آن به استان حمل و ذخیره سازی شده و در صورت افزایش قیمت این محصول با قیمت تنظیم بازار در استان عرضه میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی خاطر نشان کرد: فرمانداران نیاز است تا پیش از بروز مشکل در تامین کالاهای اساسی و ایجاد صف، کمبودها در شهرستان ها را به مرکز استان اعلام کنند.
استان مرکزی با سه هزار واحد تولیدی و صنعتی بزرگ و کوچک بهعنوان قطب دوم صنایع مادر تخصصی کشور و پایتخت صنعت کشور شهرت دارد که مقام نخست را در تنوع محصولات تولیدی ایران به خود اختصاص داده است.