نتایج پژوهش محققان اصفهانی با عنوان غنی سازی شیر خوراکی با آنتی بادی کووید ۱۹ در مجله معتبر بین المللی منتشر شد.
دکتر حسن نیلی احمدآبادی افزود: با استفاده از این دستاورد علمی میتوان با پاندمیهای آینده و عفونتهای رایج در دستگاه گوارش هم مقابله کرد.
عضو هیئت علمی دانشکده زیست شناسی دانشگاه اصفهان با بیان اینکه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان این محصول را به عنوان غذای غنی شده با آنتی بادی پذیرفته، گفت: با این حال فرآیند صدور مجوز برای تولید صنعتی این محصول ۱۸ ماه است که در مسیر پر پیچ و خم اداری معطل مانده است.
به گفته وی نتایج این دستاورد علمی در قالب یک پژوهش علمی، ۲۱ ژوئن سال جاری میلادی در مجله بین المللی Frontiers in nutrition به چاپ رسید.