معاون وزیر جهادکشاورزی در قائمشهر: توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در دو استان گیلان و مازندران افزایش قابل ملاحظهای داشته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، معاون توسعه مکانیزاسیون وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه برگزاری نمایشگاه ماشین آلات کشاورزی در قائم شهر با اشاره به رشد قابل ملاحظه توسعه مکانیزاسیون در تاریخ کشاورزی ایران گفت: امسال در دو استان شمالی مازندران وگیلان ۸۰ درصد کاشت برنح مکانیزه انجام شد و پیش بینی میشود ۹۰ درصد برداشت محصول برنج با کمباین انجام شود.
عباسی با اشاره به افزایش ۶۵ درصدی اعتبارات تخصیصی بخش مکانیزاسیون امسال نسبتا به پارسال، افزود: پنج هزار میلیارد تومان اعتبار امسال برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی کشور اختصاص یافت.
او کاهش سختی کار، جلوگیری از بیماریهای زود رس و روماتیسمی، ایجاد جذابیت برای کشاورزان و ثبات کشاورزی برای بهره برداران را از مزایای طرح توسعه مکانیزاسیون برشمرد.
معاون توسعه مکانیزاسیون وزیر جهاد کشاورزی گفت: بهره گیری از ظرفیتهای شرکتهای دانش بنیان در توسعه بخش کشاورزی ازسیاستهای حمایتی وزارت جهاد کشاورزی در تحقق شعار سال است.
عباسی به فعالیت ۵۲۳ شرکت در بخش توسعه مکانیزاسیون اشاره کرد وافزود: از این تعداد ۹۰ شرکت دانش بنیان است و مورد حمایت وزارت جهاد کشاورزی قراردارد.
او مازندران را قطب کشاورزی و استان پیشرو در مکانیزاسیون محصولات کشاورزی نام برد و ادامه داد: این استان با تنوع کشت رتبه اول تا پنجم تولید محصولات کشاورزی را در سطح کشور دارد.
نمایشگاه ماشین آلات کشاورزی و صنایع وابسته از امروز تا چهارم تیر از ساعت ۱۷ تا ۲۲ در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مازندران درقائم شهر برای بازدید علافمندان دائر است.