رئیس اداره دامپزشکی شادگان از برگزاری کلاس های آموزشی آشنایی با بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در روستاهای این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز خوزستان، دکتر هاشمی گفت: از جمله وظایف و اولویتهای مهم اداره دامپزشکی شادگان آشنایی دامداران با بیماریهای مشترک میان انسان و دام از جمله؛ تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، آموزش آنها درباره راههای انتقال آن و نیز روشهای پیشگیری از ابتلا به این بیماری است.
وی با بیان اینکه با آموزش صحیح به جامعه هدف میتوان گامهای موثری برای جلوگیری از شیوع این بیماری در منطقه برداشت، افزود: با هماهنگیهای انجام شده با اداره ترویج مدیریت جهاد کشاورزی شادگان و حضور کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان، دورههای آموزشی با موضوع آشنایی با تب کریمه کنگو در روستاهای بخش خنافره و دارخوین و نیز یک کلاس آموزشی در محل فرمانداری با حضور دهیاران بخش مرکزی برگزار شد.
هاشمی مهمترین عامل انتقال تب کریمه کنگو به انسان را مصرف گوشت آلوده به این بیماری عنوان کرد و ادامه داد: شهروندان باید گوشت و فرآوردههای گوشتی را از مراکز معتبر خریداری کرده و از تهیه این محصول از کشتارگاههای غیرمجاز خودداری کنند، زیرا این بیماری علائم آشکاری ندارد و هنگام خرید نمیتوان به آلوده بودن آن پی برد.
بیشتر بخوانید: آشنایی دامداران شوش با تب کریمه کنگو
رئیس اداره دامپزشکی شادگان میگوید: استفاده از لوازم حفاظت فردی شامل؛ چکمه، ماسک، روپوش حین ذبح یا سلاخی دام و رعایت نکات بهداشتی اولیه، خودداری از تماس مستقیم با حیوان، جلوگیری از برداشتن کنه موجود بر روی بدن دام، مصرف نکردن گوشت کشتار غیرمجاز، سمپاشی به موقع دامها و جایگاه نگهداری دام به منظور مبارزه با کنههای ناقل بیماری، خرید گوشت از مراکز مجاز و دارای مهر دامپزشکی، نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در پیش سرد در پیشگیری از انتقال این بیماری نقش مهمی ایفا میکنند.