۳ دوره کلاس آموزشی آشنایی با تب کریمه کنگو در شهرستان رامشیر برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، مدیر جهادکشاورزی شهرستان رامشیر گفت: در راستای پیشگیری و مقابله با بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو گفت: ۳ دوره کلاسهای آموزشی درروستاهای این شهرستان برگزار شد.
هنرمندیان تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (cchf) را یکی از بیماریهای حاد و مشترک بین انسان و دام برشمرد و افزود: این بیماری از طریق گزش کنه آلوده، کشتار غیرمجاز دام و تماس مستقیم با دام آلوده و یا خون و مایعات بدن دام آلوده میتواند به انسان منتقل شود.
وی اظهار داشت: بیماری در دام جز تب خفیف و گذرا علامت دیگری ندارد و پرندگان نیز به جز شترمرغ به عفونت مقاومند.
هنرمندیان کشاورزان، دامداران، چوبداران، دامپزشکان، کارکنان کشتارگاه و تمام افرادی که به نحوی با دام یا محصولات خام دامی سروکار دارند را جز گروههای در معرض خطر بیماری عنوان و تصریح کرد:جداسازی محل نگه داری دام از محل زندگی، بهسازی جایگاه نگهداری دام، سمپاشی بدن و جایگاه نگهداری دام، تدابیر لازم جهت محافظت از گزیده شدن توسط کنه ناقل، پرهیز از کشتار غیرمجاز دام و عدم خرید گوشت از این مراکز از جمله راههای مقابله و پیشگیری از این بیماری میباشد.
بیشتر بخوانید:آشنایی دامداران شوش با تب کریمه کنگو
به گفته مدیر جهادکشاورزی شهرستان رامشیر، نگه داری لاشه دام کشتار شده پس از کشتار به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال (صفر تا ۴ درجه سانتی گراد) با ایجاد تغییرات فیزیولوژیکی سبب ایجاد جمود نعشی و کاهش pH سبب از بین رفتن ویروس میشود که بعد از این مدت میتوان گوشت را مصرف کرد.