با افزایش سن بازنشستگی در انگلیس، از هر ۷ انگلیسی بالاتر از ۶۵ سال، یک نفر فقیر شده است.
گزارش نهادهای ناظر در انگلیس نشان میدهد با افزایش سن بازنشستگی در انگلیس از ۶۵ سال به ۶۶ سال در سال ۲۰۲۰، اکنون یک هفتم از افراد بالاتر از ۶۵ سال در این کشور فقیرند. اندیشکده مطالعات مالی (Institute for Fiscal Studies) در انگلیس اعلام کرد در پی افزایش سن بازنشستگی، افراد بالاتر از ۶۵ سال در این کشور به طور متوسط هر هفته ۱۴۲ پوند از دست دادند.
به گزارش این اندیشکده، مرز فقر مطلق در انگلیس، ۲۵۰ پوند در هفته برای زوجین بدون فرزند است که پس از افزایش سن بازنشستگی، در میان افراد بالاتر از ۶۵ سال در این کشور، ۱۴ درصد افزایش یافت و در اواخر سال ۲۰۲۰ میلادی، به ۲۴ درصد رسید.
لورنس اوبراین (Laurence O’Brien)، اقتصاددان در اندیشکده مطالعات مالی در انگلیس گفت: ما تصور میکردیم ۱۰ درصد از افراد بالاتر از ۶۵ سال در انگلیس، دچار فقر مطلق باشند، اما این مطالعه نشان داد با افزایش سن بازنشستگی، این میزان بیش از دو برابر شده است. به گزارش این اندیشکده انگلیسی، با افزوده شدن بازنشستگی از ۶۵ به ۶۶ سال در این کشور، فقر درآمدی در افراد ۶۵ سال، از ۱۶ درصد با ۲۲ درصد افزایش، به ۳۸ درصد رسیده است و در میان افرادی که در این سن، اجاره نشین اند با ۲۴ درصد افزایش، از ۲۲ درصد به ۴۶ درصد رسیده است.
روزنامه دیلی میل نوشت با کم شدن کمکهای مالی دولت، افزوده شدن بر میزان مالیاتها و افزایش سن بازنشستگی از ۶۵ سال به ۶۶ سال در انگلیس، ۴.۹ میلیارد پوندی به درآمد دولت اضافه شده است که این میزان افزایش درآمد معادل ۱ درصد از درآمد ملی در انگلیس یا معادل ۵ درصد از بودجه دولت برای پرداخت مستمری بازنشستگی کارکنان است.