محمد تقی امانپور از اعضای موسس در جهاد کشاورزی: ساختارها و فرآیندهای ما در جهاد کشاورزی باید دانش بنیان باشد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد تقی امانپور از اعضای موسس در جهاد کشاورزی در برنامه شاخه طلایی رادیو اقتصاد گفت: تحقق اهداف تمدن ساز برای گام دوم موکول به مدیریت جهادی و جهاد علمی است.
امانپور افزود: رسالت همه ما در دانشگاهها و مراکز علمی دستگاههای اجرایی این است که از واژه جهاد سازندگی شعاری استفاده نکنیم.
وی گفت: انقلاب ما حاصل اندیشه و مجاهدتها و رهبریهای امامی است که برای این کار چند دهه انسانهایی تربیت کرد تا بتواند نظام سیاسی پایه ریزی کنند.
امانپور افزود: نباید منتظر پول برای محرومیت زدایی باشیم باید خالق اندیشهای باشیم که آن اندیشه بتواند ساختاری را شکل دهد و منجر به سازندی و رفع محرومیت باشد.
وی با اشاره به مشکلات موجود گفت: برای حل مشکلات و تحقق اهداف تمدن ساز به مدیریت جهادی و جهاد علمی نیازمندیم. از واژه جهاد سازندگی شعاری استفاده نکنیم خیلی جای تاسف است که بعد از ۴۳ سال بخواهیم نشان بدهیم جهادی هستیم در صورتیکه ماهیتاً نباشیم.
امانپور با بیان اینکه مدیریت جهادی یعنی ایجاد هم افزایی و توانمند سازی دست اندرکاران در جامعه هدف، گفت: مقدمه هر نوع سازندگی در کشور، انسانهای ساخته شده است. بین قابلیتها و توانمندیها باید هم افزایی ایجاد شود.
وی گفت: مدیریت جهادی به مفهوم ایجاد هم افزایی و توانمند سازی دست اندرکاران در بازار هدف است. مدیریت جهادی باید به جهاد علمی، فرهنگ جهادی و تقوای الهی متکی باشد.
امانپور افزود: حضرت آقا تقریباً دو دهه است که فراخوان میکنند که جهاد علمی یعنی کارهامون دانش محور باشد ساختارها و فرآیندهای ما دانش بنیان باشد برای چی؟ برای اینکه اگر ما یک کار خوب بکنیم، ولی پشتوانه دانشی نداشته باشند فسادش بیشتر از اصلاحش است.
وی گفت: امروز پاشنه آشیل نظامها فقدان صلاحیت حرفهای برای دست اندرکاران است. به همین دلیل باید مسئولین برای سمتهای خود آموزش لازم را دیده باشند.